Hur gör man studentmössan större?

Innehållsförteckning

Hur gör man studentmössan större?

Hur gör man studentmössan större?

Det gammaldags sättet att töja en studentmössa är att man sätter den på en apparat som ser ut lite som ett huvud och som kan töja ut mössan samtidigt som den värmer upp den (lite som ett strykjärn).

Hur vet man om studentmössan är för liten?

Det bästa sättet för att få reda på din storlek på studentmössa är att använda ett måttband och mäta fram din storlek. ... När du mäter så tänk på att mäta så att måttbandet sitter fast runt huvudet, dock inte för hårt. Om mätningen visar ett värde mellan två heltal rekommenderar vi dig att välja det högre måttet.

Hur tight ska en studentmössa sitta?

Studentmössan ska sitta stabilt och skönt på huvudet. ... Placera din studentmössa så att skärmen är ca 1-2 cm över dina ögonbryn. 2. Luta mössan en aning bakåt så att den sitter lite längre ned i nacken.

Hur gör man studentmössa?

Du kan göra din studentmössa unik med olika häftiga tillbehör och bilder. Lägg till en flagga inuti din studentmössa eller ladda upp en egen bild för att göra den helt personlig. Det går att anpassa alla strimmor, tyger, skärmar och brodyrer på din studentmössa. Du kan även ändra färg på texter och tillval.

Hur vet man Storlek på mössa?

Du kan enkelt ta reda på vilken storlek barnet behöver genom att mäta med ett måttband runt barnets huvudet i pannhöjd. Obs! När det gäller just mösstorlekar kan det vara bra att vara lite extra uppmärksam. I vissa butiker (bland annat på H & M) anges storleken i stället som vanliga barnkläder – dvs i centilong.

Kan man lämna tillbaka sin studentmössa?

14-dagars full ångerrätt Från det att du beställt din studentmössa har du alltid 14 dagars full ångerrätt. Du kan dessutom fritt ändra i din beställning under hela 14-dagar. Du kan ångra hela ditt köp. Allt för att du skall känna dig trygg och säker med ditt köp.

Hur rengöra studentmössa?

Man kan tyvärr inte tvätta studentmössan i maskin. Man kan dock använda sig av en fläckborttagare för textilier. De i skumform är de bästa, som näst intill "drar" upp fläcken ur tyget. Det kan dock vara svårt att få bort en fläck helt, det är lite beroende på vad det är för typ av fläck.

Relaterade inlägg: