Hur många dagar behövs på Astrid Lindgrens värld?

Innehållsförteckning

Hur många dagar behövs på Astrid Lindgrens värld?

Hur många dagar behövs på Astrid Lindgrens värld?

Två dagar är att rekommendera för att slippa stressa runt för att hinna med alla föreställningar och möten med karaktärerna från sagorna. Glöm inte att ta med er vatten för varma dagar och njut på Astrid Lindgrens Värld.

Vad kan man göra på Astrid Lindgrens värld?

Här kan ni utmana varandra i mod och balans genom den långa inte-stöta-marken-banan, eller kanske bygga en egen hinderbana och tävla med käpphästar. Alldeles intill Emils Katthult ligger en gammal sekelskifteslada, gjord helt och hållet för lek.

Vilka jobbar på Astrid Lindgrens värld?

Glädje och stolthet. Hos oss är alla en lika viktig del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lind- grens berättelser, oavsett om du jobbar som skådespelare, värd, servitris, lagerarbetare, guide, butikschef eller något annat i parken eller på Astrid Lindgrens Näs.

Finns Skrindor på Astrid Lindgrens värld?

Ja, förutom vid våra teatermiljöers åskådarplatser, men där finns det ytor där du kan parkera din vagn eller skrinda.

Hur många får gå in på Astrid Lindgrens värld?

Tidigare i höst fick Astrid Lindgrens Värld rätt mot Polisen då förvaltningsrätten klargjorde att det var fel av Polisen att inte tillåta mer än totalt 50 åskådare åt gången i Astrid Lindgrens Värld som rymmer ett stort antal scener.

Vad kostar inträde på Astrid Lindgrens värld?

Gäster 3-14 år så kostar det 310 kr för kr för 2 dagar och 515 kr för 3 dagar. Gäster 15-64 år så kostar det 420 kr för kr för 2 dagar och 670 kr för 3 dagar.

Hur många tar Astrid Lindgrens värld?

Astrid Lindgrens värld är en temapark i författarens hemstad Vimmerby som funnits ända sedan 1980-talet. Parken tar årligen emot flera hundra tusen besökare som där får möta många av karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker, bland annat Pippi, Emil, Ronja, Karlsson på taket och Bröderna Lejonhjärta.

Hur mycket folk på Astrid Lindgrens värld?

Om oss. Astrid Lindgrens Värld är en teaterpark där besökarna kan uppleva Astrid Lindgrens sagofigurer i sina riktiga miljöer. Parken, som grundades 1981, är belägen i Astrid Lindgrens födelsestad Vimmerby. Astrid Lindgrens Värld har varje år ca 490 000 besökare, varav drygt 30 procent ifrån utlandet.

Hur mycket tjänar man på Astrid Lindgrens värld?

Lägstlön från och med med 19 473 kronor/månad. Lägstlön med 2 års yrkeserfarenhet vid professionell teater eller en tidigare säsong på ALV från och med den med 21 056 kronor/månad.

Kan man betala med kontanter på Astrid Lindgrens värld?

Parken är helt kontantfri.

Relaterade inlägg: