Hur bannar man folk på Discord?

Innehållsförteckning

Hur bannar man folk på Discord?

Hur bannar man folk på Discord?

Förutom rollsorterings-hierarkin, finns det ett speciellt undantag på plats för att stänga av, sparka ut och byta smeknamn på medlemmar: Även om användarna har rättigheterna för att banna/kicka/ge smeknamn, så kan du inte banna/kicka eller ändra smeknamn för någon med samma eller en högre roll än deras egen.

Vad är Discord Com?

Discord (engelska: [dɪskɔɹd] ( lyssna)) är en proprietär gratisprogramvara och IP-applikation avsedd för spelföreningar. Discord körs på Windows, Mac OS, Android, IOS, Linux och i webbläsare. Programvaran lanserades maj 2015 och i december 2017 fanns det cirka 87 miljoner unika användare av programvaran.

Vad är åldersgränsen på Discord?

F: Varför uppdaterade Discord sin åldersgräns från 12+ till 17+? S: Discord uppdaterade sin åldersgräns till 17+ på Apples begäran. Vi arbetar hårt för att skapa robusta kontroller och principer för att hjälpa till att säkerställa att minderåriga inte utsätts för innehåll som är olämpligt för dem.

Vad ska man heta på Discord?

Kanalsmeknamn

  • En av de grymt bra sakerna med Discord är att du inte bara är inklämd i en liten grupp av vänner. ...
  • Och klicka på "Ändra smeknamn".
  • Ange ditt nya smeknamn här, och klicka på Spara. ...
  • Om du är ett fan av snedstreckskommandon, kan du skriva "/ nick" och sedan ange ditt smeknamn för att få samma effekt!

Vilka använder Discord?

Discord passar dig som:

  • Vill prata med dina vänner på datorn, surfplattan eller mobilen.
  • Har en grupp av personer du vill dela eller ta emot information från.
  • Diskutera de olika skolämnena i respektive kanal eller bara prata med klasskamraterna.

Vilka äger Discord?

Discord kan köpas av Microsoft för 85 miljarder kronor.

Är Discord bra?

För den som spelar är det som regel mest relevant att kunna snacka via mikrofon med vännerna eller andra lagspelare, och då är Discord en av de bästa lösningarna, enligt experten. - Tjänsten belastar inte din dator mycket, det gör att den upplevs som stabil. Det är något som Discord får mycket beröm för.

Vad kostar Discord?

Det är dock viktigt att notera att Discords grundfunktioner förblir kostnadsfria! Gruppsamtal, skapa hur många servrar du vill och allt annat kul däremellan kommer aldrig att kosta ett öre.

Är man anonym på Discord?

Applikationen är speciellt populär bland ungdomar och unga vuxna, så för den målgruppen kan valet av Discord som nätgrupplattform sänka ribban för deltagande i gruppen. I Discord använder man sig främst av alias, vilket möjliggör även anonymt deltagande.

Hur många användare har Discord?

Discord firar 250 miljoner registrerade användare.

Relaterade inlägg: