Vad bjuda på inflyttningsfest?

Innehållsförteckning

Vad bjuda på inflyttningsfest?

Vad bjuda på inflyttningsfest?

När du anordnar en fest brukar många stå i valet och kvalet ifall de ska bjuda på mat eller inte. I många fall räcker det med snacks som exempelvis popcorn, chips, dip och lösgodis. För att stämma in med temat av din fest kan du köpa snacks i flyttlådor! Välj mellan bacon snacks eller salta popcorn.

När har man inflyttningsfest?

Det är bra att planera att ha inflyttningsfesten strax efter att du flyttat in, men inte för tidigt. Du bör ha tid att packa upp, få i ordning och städa större delen av ditt hem.

Vad kan man bjuda på på fest?

Tänk också ut sådant som kan fylla ut buffén så att den känns extra generös, till exempel nötter, chark, ost, frukt och grönt. Här kan du läsa mer om hur du bygger bästa ost- och charkbrickan. Dekorera gärna buffén med sådant som kopplar till maten, hela chilifrukter, äppelkvistar och rabarberstjälkar blir snyggt!

Måste man ha inflyttningsfest?

Det är klart att du vid något enstaka tillfälle får ha kalas i din lägenhet och då även vistas på balkongen. Men som boende i flerfamiljshus måste du alltid visa hänsyn till dem som bor runt omkring.

Får man ha inflyttningsfest?

Du får använda lägenheten på ett normalt sätt Du som hyresgäst har rätt att använda din lägenhet på ett normalt sätt. Du får alltså både ha fest ibland, och spela musik. Men det finns inga tydliga regler för hur ofta man får ha fest eller hur sent man får spela musik.

Vad ska man köpa in till fest?

Checka av att du har allt du behöver hemma till dukningen: porslin, glas, bestick, uppläggningsfat och skålar, servetter, ljus, dukar, blommor och andra dekorationer. Vill du göra fint utomhus är det alltid trevligt att välkomna gästerna med tända marschaller.

Hur man kommer in på en fest?

Men lite tips för att våga på fester; ha med nån trygg kompis du litar på och ha på dig något du känner dig fin i det blir tusen gånger roligare då. Sen är det bara att ge det ett försök, är det inte kul är det bara att gå hem.

Relaterade inlägg: