Vad gör man på ett fotbollsgymnasium?

Innehållsförteckning

Vad gör man på ett fotbollsgymnasium?

Vad gör man på ett fotbollsgymnasium?

Lektioner/träning (teori och praktik) Verksamheten omfattar minst två lektioner/vecka. Skolan erbjuder träning anpassat för fotboll året om. Regelbunden målvaktsträning 1 gång/vecka ska ingå.

Var finns fotbollsgymnasium?

Välkommen till Solna Gymnasium, AIK:s fotbollsgymnasium | AIK Fotboll

  • Utbildning.
  • Det digitala omklädningsrummet.
  • Extra möte 28/9 2021.

Vad är Niu fotboll?

Vill du kombinera en elitsatsning inom fotbollen och studier är NIU fotboll, Nationellt Godkänd Idrotts Utbildning en möjlighet att få ut det bästa av två världar. Här får du kunskaper om vad som krävs för att bli elitspelare på sikt, samtidigt som du tränar din förmåga att ta eget ansvar.

Finns det fotbollsgymnasium i Sverige?

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) har i nära samverkan med specialdistriktsförbunden (SDF) utsett de gymnasieskolor som erhållit status som anordnare av Nationellt godkända idrottsutbildningar, NIU - fotbollsgymnasier och även ett futsalgymnasium. Skolorna är också godkända av Skolverket.

Vad krävs för fotbollsgymnasium?

Hur ansöker jag till ett fotbollsgymnasium? Om du vill ansöka till ett fotbollsgymnasium gör du det direkt till den aktuella gymnasieskolan du vill gå på senast den 1 december. Du blir sedan kallad till en try-out, där du blir bedömd av skolans instruktörer och specialdistriktsförbundet.

Hur mycket merit behöver man för att komma in i Solna gymnasium?

På den här sidan hittar du information som är intressant för dig som går i årskurs 9 och ska söka till gymnasiet....Antagningspoäng.
Program, inriktningAntagningspoäng
El- och energiprogrammet, el223
Ekonomiprogrammet, ekonomi268
Ekonomiprogrammet, juridik260

Vad krävs för att komma in på Niu fotboll?

Du måste även ha minst tre års praktisk tränarerfarenhet varav minst ett ska vara för 11-mannaspel. Antalet platser är begränsade så rangordning av sökanden görs av distriktsförbunden. Omfattar 17 heldagar. UEFA Avancerad Diplom kräver certifieringen av NIU att minst en i organisationen har.

Hur söker man till Niu?

Ansökan till NIU Till NIU söker du via respektive specialidrottsförbund för den idrottsliga antagningen. Ansökningsblankett hittar du på respektive specialidrottsförbunds webbplats. Därefter ansöker du till skolan för att bli antagen till ett gymnasieprogram.

Vad innebär Liu?

Lokal idrottsutbildning (LIU)

Hur kommer man in på fotbollsgymnasiet?

Om du vill ansöka till ett fotbollsgymnasium gör du det direkt till den aktuella gymnasieskolan du vill gå på senast den 1 december. Du blir sedan kallad till en try-out, där du blir bedömd av skolans instruktörer och specialdistriktsförbundet.

Relaterade inlägg: