Vad ska man packa till spa?

Innehållsförteckning

Vad ska man packa till spa?

Vad ska man packa till spa?

Packa för en spa-vistelse

  • Du kommer i stort sett bara att använda dina vanliga kläder när du äter.
  • Kom ihåg vandringsskor och/eller löpskor, idrottsskor för inomhusbruk samt badsandaler.
  • Ta helst med ett antal baddräkter eller bikini, så att du alltid har något torrt att byta med. (

Vad ingår på spa?

Spa eller spainrättning är en kuranstalt, där man kan få olika sorters behandling mot krämpor, ofta med vatten och varma bad som ingrediens. Även salonger som erbjuder enklare ansiktsbehandlingar kallar sig idag ofta för spa. I vissa fall kallar sig även hotell eller semesteranläggningar för spa.

Hur fungerar ett spa?

Ett spabad kan beskrivas som en vidareutvecklad bubbelpool som är byggd för att användas utomhus året runt. Våra spabad har alltid inbyggt reningsverk, massagemunstycken och belysning. Spabaden är isolerade för att ge en bra driftsekonomi och ett termolock följer alltid med när du köper ett spabad från Folkpool.

Vad ha på sig på spa?

Yukata och tofflor är klädkoden på spa och det har du på dig när du rör dig i våra lokaler. Under har du badkläder. Är du hotellgäst, byter du om till yukata och tofflor på rummet och har badkläder under. Du får också en korg med en mugg, tvättlapp och handduk.

Vad ingår i dagspa?

Vatten - Skall vara en naturlig del av spaupplevelsen och gå som en röd tråd genom den. Naturlighet - I behandlingsprodukter, mat, dryck och miljö. Lärande - Möjlighet att lära sig något som förbättrar ens egen livsstil/välbefinnande. Känsla - En spavistelse ska vara avkopplande såväl som ge ny energi.

Hur sköter man ett Spa?

Gör såhär för att hålla bra vattenkvalité i spabadet: Duscha före bad så att föroreningar reduceras och vattnet blir mer lättskött. Tvätta filter minst en gång i månaden. Byt allt vatten var 3:e-4:e månad vid bad 2-3 gånger per vecka. Använd Folkpools Rörrengöring 2 gånger per år.

Finns på Spa?

På en spaanläggning där folk lägger in sig under en längre tid, finns ofta också gym och sportanläggningar. Massagen som ges på spa är främst i syfte att ge avkoppling och ompyssling – det är inte så ofta man går ned på djupet och verkligen behandlar olika muskelproblem och liknande.

Relaterade inlägg: