Vad är originalare på engelska?

Innehållsförteckning

Vad är originalare på engelska?

Vad är originalare på engelska?

A "production designer/originalare" does not design. "Som originalare sköter du den löpande framställningen av reklam och annat material fram till teknisk produktion. ... Som originalare ser du till att bilder och färger är korrekta och är rätt placerade. I arbetet ingår ofta att lösa problem av olika slag, t.

Vad kan man bli som grafisk designer?

Du kan jobba med allt ifrån logotyper och visitkort till posters och förpackningsdesign. För en grafisk designer är olika designprogram, text- och bildbehandlingsprogram som till exempel InDesign, Photoshop och Illustrator viktiga redskap.

Hur mycket tjänar man som illustratör?

En Illustratör i Sverige tjänar i snitt 31 500 kr i månadslön. Lönen för en Illustratör kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar.

Vilka produkter gör en grafisk designer art director?

Som art director deltar du i arbetet med att utforma reklam på en reklambyrå. Du ansvarar för den kreativa idén i reklamen, med bilder och formgivning som specialitet. Du gör skisser, regisserar fotograferingar, beställer illustrationer och övervakar produktionen fram till det färdiga resultatet.

Relaterade inlägg: