Hur ofta Microbotox?

Innehållsförteckning

Hur ofta Microbotox?

Hur ofta Microbotox?

Behandlingen bygger upp Hudens elasticitet och struktur och ger en ökad lyster och spänst. Behandlingen görs vanligen som engångsbehandling ca 2 ggr per år eller som en serie av 3 behandlingar med ca 4 veckors mellanrum beroende på hur mycket effekt man är ute efter.

När ser man resultat av Microbotox?

Behandlingen passar bra till en acnebenägen hud eftersom porerna reduceras och och huden får ett icke-oljigt utseende. Resultat märks efter en behandling men vi rekommenderar att du går en kur på 3 behandlingar med 4 veckors mellanrum för bäst resultat.

Vad är Microtoxin?

Microtoxin är en behandling som ger din hud en jämnare hudton, mer lyster, minskar pigmentering, slätar ut fina linjer samt minskar talgproduktionen och stora porer.

Vad är Micro Gold?

Microgold/ Aquagold är ny genialisk produkt för inslussning av produkter och fungerar som leveranssystem in i huden. Den är bland den första i sitt slag med en mikrokanalteknik, där nålspetsarna är tunnare än ett mänskligt hårstrå. De är designade för att relativt smärtfritt och effektivt leverera produkter i huden.

Hur länge håller Microbotox?

Vill man kan man komplettera med en vanlig traditionell botoxbehandling just för glabella (argrynka och panna). Resultat håller i ca 3 månader, något kortare än traditionell botoxbehandling. Fördelarna med denna behandling är många: botoxeffekt utan att få någon stelhet.

Hur mycket botox i Microbotox?

Med en micro-botox gör vi en light-behandling med mikroskopiska mängder toxin. Du kommer fortfarande kunna röra ditt ansikte som innan behandlingen, vi minskar endast kraften i den mimik och de muskelrörelser som ger oönskade linjer, veck och grova porer.

Är Microbotox bra?

Fördelarna med denna behandling är många: botoxeffekt utan att få någon stelhet. minskade porer (botoxet gör att porerna krymper och atrofieras) slätare och mjukare hud. ökad lyster.

Vad ingår i full face botox?

Fillers som är ett volymgivande ämne (Hyaluronsyra) tillförs för att förbättra ansiktets fundamentala support för överliggande vävnad. Botox, som är ett muskelavslappnande ämne, tillförs för att behandla statiskt fixerade muskler.

Vilken Skinbooster är bäst?

Teosyal Redensity I har en unik patenterad formula som är skapad för att återfukta huden inifrån. Redensity I är en hyaluronsyra-baserad hudförstärkare som motverkar åldrande medan den upprätthåller hudens lyster och densitet. Den förbättrar hudens elasticitet, struktur och spänst.

Vad kostar Microbotox?

Ansikte och hals
Lip Flip / läppar500 kr
Sura mungipor1 000 kr
Rökrynkor1 500 kr
Hals / käklinje / platysmaband (nefertitilyft)fr 2 500 kr
Microbotox2 500 kr

Relaterade inlägg: