Är Micellärt vatten bra?

Innehållsförteckning

Är Micellärt vatten bra?

Är Micellärt vatten bra?

Micellärt vatten, eller micellar water, är en skonsam ansiktsrengöring som rengör på djupet. Det påminner om ett vanligt vatten men innehåller små micellära partiklar som drar till sig smuts, orenheter och sminkrester. De stora fördelarna med att micellärt vatten är att det mycket mer skonsamt än vanlig rengöring.

När ska man använda Essence?

Varför ska jag använda en essence? Är man ute efter att få en riktigt återfuktad och plumpad hud så bör man lägga till en essens i sin rutin. Den är rikare än ett ansiktsvatten och har som huvudsakligt syfte att plumpa upp huden med fukt. Känslan är att huden får ökad volym, är återfuktad och mjuk.

Vad är skillnaden på toner och Micellärt vatten?

Många tror att man ska använda toner till att tvätta bort sminket med vilket inte stämmer (helt). Ett bra ansiktsvatten gör mer än att så. ... Micellär betyder att produkten innehåller miceller, som kapslar in makeup, olja och smuts och lyfter ut dem från huden, som små magnetiska dammsugare.

Måste man ha toner?

Toners är bra på att ta bort överflödiga oljor från ansiktet om du har aknebenägen hud. Salicylsyra är en ingrediens du bör leta efter eftersom den försiktigt exfolierar för att ta bort döda hudceller på ytan av huden, öppnar upp porer och innehåller även antibakteriella egenskaper.

Relaterade inlägg: