Hur tar Prisjakt betalt?

Innehållsförteckning

Hur tar Prisjakt betalt?

Hur tar Prisjakt betalt?

Prisjakt tjänar pengar genom att teckna avtal med butiker och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem.

Varför är det bra att göra prisjämförelser innan man gör ett köp?

Ett erbjudande som framstår som tidsbegränsat kan på så sätt visa sig vara ett av många under året, vilket kan betyda att det inte är så bråttom att handla som det verkar. Genom att kolla prishistoriken kan du enkelt ta reda på det lägsta priset som produkten någonsin haft.

Vad betyder symbolerna på Prisjakt?

Hur våra stjärnbetyg fungerar Användare som skriver omdömen sätter även betyg på produkten eller butiken. Betyget består av stjärnor och visas intill omdömet. Vi summerar även dessa betyg och visar som ett totalbetyg i anslutning till produkten eller butiken. Totalbetyget baseras på omdömen från alla Prisjakts länder.

Vem äger Prisjakt?

Schibsted Prisjakt Sverige AB/Parent organizations

Hur ofta uppdateras Prisjakt?

Prisuppdateringar. Prisjakts produktrelaterade information, inklusive pris och lagerstatus, uppdateras vanligtvis tre till fem gånger varje dag.

Vad kostar det att vara med på Prisjakt?

Det kostar ingenting i varken startavgift eller löpande avgift. När du har registrerat butiken granskar vi och godkänner den. När det är gjort mejlar vi en länk som du använder för att logga in på Prisjakt Analytics.

Hur funkar PriceRunner?

Hur funkar det? De flesta butiker skickar en fil med sina priser och produkter som PriceRunner sedan uppdaterar minst dagligen. Har du inte möjlighet att skapa en sådan fil så har PriceRunner möjlighet att dagligen automatiskt hämta dina priser, utan något arbete för din del.

Är Prisjakt bra?

Prisjakt, tumme ner Vår vision med Prisjakt är egentligen att vara ett neutralt och oberoende stöd till konsumenterna som ger så pass mycket underlag så att ett välgrundat köpbeslut kan fattas. ... Faktorer som bla tillgänglighet, snabb billig frakt och bra kundvård är sådant som våra användare rankar högt.

Hur hittar man det bästa priset på en vara?

Pricerunner och Prisjakt är två vanliga svenska sidor för att göra prisjämförelser på varor, Vill man jämföra produkter i utlandet finns det liknande sidor i olika länder. Bra när man vill kolla om det blir billigare att köpa från något annat land, och var i det landet hittar man bästa priset.

Vem grundade Prisjakt?

Jonas Bonde Marcus LiedholmFranz Hänel Prisjakt Sverige AB/Founders

Relaterade inlägg: