Vad är Emilio Ingrosso känd för?

Innehållsförteckning

Vad är Emilio Ingrosso känd för?

Vad är Emilio Ingrosso känd för?

Emilio Ingrosso, född i Farsta församling i Stockholm, är en italiensk-svensk tidigare dansare, som numera är krögare. Han driver restaurangkedjan La Perla, med två restauranger i Palma de Mallorca och en i Stockholm. ... I slutet av 1980-talet var Ingrosso medproducent till tre av Wahlgrens album.

Vad heter Emilio Ingrossos bror?

Vito Ingrosso Nicola Perrelli Emilio Ingrosso/Brothers

Vem är pappa till Enzo Ingrosso?

Vito och Emilio dansade bakom Pernilla när hon tävlade i Melodifestivalen 1985. I samma veva bildade även Vito och Emilio gruppen Bad Habits. Tillsammans med Marie Rein har Vito sonen Sebastian Ingrosso som vi känner igen från Swedish House Mafia. Vito och Lisa Lindkvist har tillsammans barnen Enzo och Paloma Ingrosso.

Vad gör Oliver Wahlgren?

Discjockey SkådespelareMusikproducentKompositörMusiker som ägnar sig åt elektronisk musik Oliver Ingrosso/Professions

Vad heter Biancas syskon?

Benjamin Ingrosso Oliver Wahlgren-Ingrosso Bianca Wahlgren Ingrosso/Siblings

Vilka ingår i familjen Wahlgren?

Pernilla Wahlgren, som tillhör släkten Wahlgren från Småland, är dotter till skådespelarna Hans Wahlgren och Christina Schollin samt syster till skådespelarna/artisterna Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren. Hon är vidare sondotter till skådespelarna Ivar Wahlgren och Nina Scenna.

Vem är pappa till Theo?

Joachim Lennholm Theodor Wahlgren-Lennholm/Fathers

Vem har Lisa Lindqvist barn med?

Tillsammans med Marie Rein har Vito sonen Sebastian Ingrosso som vi känner igen från Swedish House Mafia. Vito och Lisa Lindkvist har tillsammans barnen Enzo och Paloma Ingrosso.

Relaterade inlägg: