Vad ingår i service Automower?

Innehållsförteckning

Vad ingår i service Automower?

Vad ingår i service Automower?

Service för Husqvarna Automower® I servicepaket för Husqvarna Automower® kan allt ingå från programvaruuppdateringar, byte av knivar och säkerhetstest till premiumalternativ som vinterförvaring och kontroller i hemmet.

Vad kostar det att serva en Automower?

Laddstationen blinkar inte + hämtning = betala 300 kr extra så hämtar vi din Husqvarna eller Gardena automover och tar den till vår serviceverkstad för kostnadsförslag. Pris 395 kr för felsökning. Totalt 695 kr inkl hämtning & felsökning.

Hur Vinterförvara man Automower?

Om du vill förvara din Automower® själv, rekommenderar vi att du gör en service hos din Husqvarna-återförsäljare innan. Det är också viktigt att du förvarar den i en torr miljö med temperatur över fryspunkten.

Vad kostar en service på gräsklippare?

Grundservice. Pris för detta, inklusive arbete, är 995 kronor på service av gräsklippare med eller utan drivning. Reparation ingår ej. Vi erbjuder även Plus-service på din gräsklippare.

Vad gör man med Robotgräsklipparen på vintern?

Förvaring av robotgräsklippare Du behöver inte ha den under sängen, men gärna i ett garage eller uthus med lite värme. Det är också smart att flytta in laddningsstationen över vintern. Spara plats i garaget med en vägghängare för din robotgräsklippare och laddstation, finns i flera olika modeller som du hittar här.

Hur länge ska Robotgräsklipparen klippa?

Ta i beaktande att roboten, beroende på modell, klipper 60-260 minuter och sedan laddar i 50-90 minuter. Det kanske bara är den sista laddningen som tas bort från schemat? Har man en klippare med Vädertimer kommer klipparen själv att avbryta klippningen när den anser att gräset inte har växt.

Hur stänga av Automower?

Hur startar och stoppar jag Automower®? När systemet har installerats slår du på huvudbrytaren, trycker på START-knappen och stänger luckan till knappsatsen. Du stoppar maskinen genom att trycka på den stora STOP-knappen.

Hur tar man in robotgräsklippare?

När din maskin är ren och torr är det dags att ställa in den på ett frostfritt och torrt vinterboende. Du behöver inte ha den under sängen, men gärna i ett garage eller uthus med lite värme.

När ska man ställa in robotgräsklipparen?

När din maskin är ren och torr är det dags att ställa in den på ett frostfritt och torrt vinterboende. Du behöver inte ha den under sängen, men gärna i ett garage eller uthus med lite värme. Det är också smart att flytta in laddningsstationen över vintern.

Relaterade inlägg: