Hur fungerar Yepstr?

Innehållsförteckning

Hur fungerar Yepstr?

Hur fungerar Yepstr?

Yepstr kan du som är 15-24 år hitta jobb på ett enkelt och kul sätt. När du laddat ned appen och skapat ett konto kan du se vilka uppdrag som finns tillgängliga i närområdet. Uppdragen läggs ut av privatpersoner, beställare, som behöver hjälp med exempelvis barnvakt, trädgårdsjobb, läxläsning eller hundpromenader.

Vad är Yep?

En Yep är ansvarsfull, pålitlig, ambitiös och hårt arbetande. En Yep, en ung entreprenör, lever livet med målet att göra så mycket de kan av sin potential och för att kunna känna ägandeskap över sina egna framgångar.

När får man lön av Yepstr?

Din lön betalas ut veckan efter utfört jobb. ... Det är viktigt att Yepstr betalar ut din lön, och inte den du jobbar för via t ex Swish. För då är jobbet svart och du är oförsäkrad, får ingen pension eller semesterersättning.

Hur gammal måste man vara för att använda Yepstr?

Hur gammal måste jag var för att jobba? För att kunna skapa ett konto på Yepstr måste du ha fyllt 15 år eller max 24 år. Åldersgränsen är satt utifrån en bedömning gällande säkerhet och mognad samt utifrån lagar och regler.

Är Yepstr säkert?

Trygghet och säkerhet är A och O för oss på Yepstr. Vi är därför stolta över att kunna kalla oss själva världens tryggaste marknadsplats för ungdomsjobb. I korthet ser säkerheten på Yepstr ut så här: För ungdomar under 18 år krävs godkännande av dig som förälder för att kunna ta jobb via Yepstr.

Är Yepstr gratis?

Så här funkar det: Du laddar ner appen och registrerar dig med BankID. Om du vill lägger du upp en annons och berättar vad du behöver hjälp med - helt gratis förstås. Alternativt kan du kontakta ungdomar i närheten som angett att de kan hjälpa till med det du söker.

Vad är Underlagstäckning?

I AMA Hus 21 används ”Underlagstäckning” som ett samlande begrepp för ”Byggpapp” och ”Underlagsduk”. Som byggpapp räknas till exempel YAP 2200 eller YEP 2500. Även YEP 3500 används där höga krav ställs på underlagstäckningen. Byggpappen kan läggas med våderna antingen parallellt eller vinkelrätt mot takfallet.

Hur tät är Underlagspapp?

Yap är tät som en fukt- ångspärr och yam är strax under, så man kan nog inte lägga YAM i tron att det ska släppa igenom fukt. Underlagspapp ska vara tät. Har man kondens på vinden så är det ventilationen det är fel på.

Vilka jobb kan man ha som 14 åring?

När du är 14 år kan du exempelvis börja tjäna pengar på att besvara undersökningar på nätet. Kundpanel är det ledande företaget för undersökningar online. Registrera, börja besvara enkäter och tjäna poäng som du kan växla till presentkort eller pengar utbetalt. Registrera dig och börja tjäna pengar!

Kan man Jobbe når man er 15 år?

Ungdom är en minderårig som fullgjort sin skolplikt och som fyller minst 16 år under innevarande kalenderår. För ungdomar gäller att arbetstiden inte får hindra skolgången eller möjligheten att ta till sig skolundervisningen. Ungdomar får arbeta högst 8 timmar per dag och högst 40 timmar per vecka.

Relaterade inlägg: