Hur funkar programmet Mullvaden?

Innehållsförteckning

Hur funkar programmet Mullvaden?

Hur funkar programmet Mullvaden?

Mullvaden var en person som infiltrerade gruppen på uppdrag av tävlingsledningen. Varje avklarat uppdrag gav gruppen intäkter och den slutgiltiga summan gick till vinnaren. ... I slutet av varje program fick deltagarna svara på frågor om vem de tror är mullvaden och vad mullvaden gjort den sista tiden.

Vad är Mullvaden?

Mullvaden är ett litet djur som mäter 11 till 16 cm och väger gram. Den har spetsig nos och en cylindrisk kropp som är täckt av tät skimrande mörk päls. Djuret är svart-blåaktigt eller svart-gråaktigt, undantagsvis kan den vara vit eller gulaktig av genetiska orsaker. Svansen är cirka 2,5 cm lång.

Vart kan man se Mullvaden?

Mullvaden gör comeback på discovery+ med Anders Lundin, Carina Lidbom och Agneta Sjödin. ”Mullvaden” gör comeback. Åtta nya avsnitt spelas in för premiär senare under 2021 på discovery+.

Vem vinner Mullvaden?

Vinnare av Mullvaden blev Ellen Bergström efter att ha gissat rätt på säsongens mullvad – Nassim Al Fakir.

Var utspelar sig Mullvaden 2021?

Höstens stora gåta är här - premiär för Mullvaden den 2 november på discovery+ och Kanal 5. Den 2 november gör den internationella tittarsuccén Mullvaden comeback när tio folkkära svenskar checkar in på Wenngarn slott utanför Sigtuna.

Vilket slott är Mullvaden inspelad på?

Mullvaden går ut på att ett slottsmysterium ska lösas, tio folkkära svenskar är med om att lösa olika gåtor. Bland dessa finns Staffan Olsson, före detta märstabo och skånelaprofil. Mullvaden spelades in på Wenngarns slott i Sigtuna.

Varför åker man ut i mullvaden?

Varje vecka slås en deltagare ut och den som till slut avslöjar mullvaden vinner äran och den ofantliga vinstoppen på en miljon kronor. ... Då personen som röstar fel åker ut, försöker alla deltagare att framstå som att de är just mullvaden – vilket gör det extra svårt att hålla koll på vem som är den verklige sabotören.

Vem åkte ut i Mullvaden 2021?

Ellen Bergström, Agneta Sjödin och Nassim Al Fakir var kvar till sist. Ellen Bergström tog hem hela tävlingen. Det var svårt för Nassim al Fakir att dölja att han var mullvaden.

Relaterade inlägg: