Vilka uppgifter ligger på Arbetsförmedlingen?

Innehållsförteckning

Vilka uppgifter ligger på Arbetsförmedlingen?

Vilka uppgifter ligger på Arbetsförmedlingen?

Vi förser samhället med analyser, information och prognoser om arbetsmarknadens utveckling, arbetssökande, yrken och arbetsmarknadspolitiska program. Det ger stöd till en fungerande arbetsmarknad.

Har Arbetsförmedlingen tystnadsplikt?

När arbetsförmedlingen behandlar personuppgifter om dig iakttar vi offentlighets- och sekretesslag (2009:400). Uppgifterna du lämnar till oss omfattas av sekretess. Det betyder att uppgifterna om dig inte får lämnas ut till obehöriga.

Vad är AFLI?

Med vår tjänst AFLI (Arbetsförmedlingen levererar information) kan du som är handläggare för ekonomiskt bistånd i en kommun, kostnadsfritt hämta individrelaterade uppgifter från oss. ... Med andra ord det verksamhetsområde som utreder och fattar beslut i ärenden om ekonomiskt bistånd.

Hur vet jag att jag är inskriven på Arbetsförmedlingen?

Hur ser jag om jag är inskriven? Om du är osäker på om du är inskriven eller inte kan du logga in på Mina sidor med din e-legitimation för att se det. Är du inskriven på Arbetsförmedlingen står det ”Min inskrivning” under ditt namn. Står det ”Skriv in dig” under ditt namn är du inte inskriven.

Relaterade inlägg: