Vad är det lilla extra?

Innehållsförteckning

Vad är det lilla extra?

Vad är det lilla extra?

DLX (det lilla extra). Lite extra service, en gåva eller något som är utöver det vanliga. Det är så ovanligt att man som kund får något utöver det vanliga att kunderna kommer komma ihåg det under lång tid framöver.

Vad kan man göra för att uppmärksamma första gångs gäster kunder?

Kom ihåg kunden även när den inte just gjort ett köp. Sänd blommor eller ett kort till dina bästa kunder med en hälsning där du berättar vad de betyder för dig. Uppmärksamma kunden på födelsedagen, med ett mejl, ett kort eller en rabattkupong. Ge ut ett nyhetsbrev där du ger tips och råd kring ditt expertområde.

Vad innebär kundfokus för dig och hur kommer du att använda det i den här tjänsten?

Att ha kundfokus innebär att du hela tiden behöver fundera på hur det du gör skapar ett mervärde för kunden. Det här är extra viktigt för dig som faktiskt inte har en direktkontakt med kunden. ... Börja intressera dig för vem kunden är, ta reda på deras behov och vad din verksamhet gör för att bidra till kundens mervärde.

Hur kan du som säljare på Coop överträffa kundernas?

Så här gör du det:

  • Ge kunderna tillräckliga skäl för att köpa. ...
  • Visa tydligt att du gillar att göra kunder nöjda. ...
  • Säg tack till kunderna. ...
  • Behandla kunderna med respekt. ...
  • Överträffa dina kunders förväntningar så ofta du kan. ...
  • Belöna trogna kunder på något sätt.

Hur ska man vara mot kunder?

Vad är ett bra kundbemötande – 3 tips för en bra kundupplevelse

  1. Lyssna på kunden. Det är viktigt att bry sig om kunden och ta reda på deras behov.
  2. Var engagerad i ditt arbete. Med en bra attityd kommer man långt med kundbemötandet. ...
  3. Lova inte för mycket utan gör det du kan.

Hur kan du undvika att få en missnöjd gäst?

En viktig del i personalträning när det kommer till missnöjda kunder är att verkligen inse varför problemet är ett problem, att lyssna och sedan erbjuda alternativ för hur man kan lösa det. Det är alltid bättre att vara ärlig och berätta vad du kan göra för en gäst än att säga vad du inte kan göra.

Vad betyder kundfokus för dig?

Kundfokus innebär att göra kundens röst hörd Men faktum är att få företag lyckas kanalisera ut insikter om kundernas upplevelser till de medarbetare som faktiskt möter kunderna i olika touchpoints, dvs till dem som faktiskt har möjlighet att påverka kundernas upplevelser.

Varför är kundfokus viktigt?

Det viktiga med kundfokus För att det ska fungera med att driva företag så behöver företaget ha kunder för att överhuvud taget ha inkomster. Inkomster måste man ha för att kunna betala utgifter. För företag så handlar det om att man lägger sitt fokus på att se till så det blir bra för kunderna.

Relaterade inlägg: