Vad har jag för stil?

Innehållsförteckning

Vad har jag för stil?

Vad har jag för stil?

Stiltestet ger dig vägledning om i vilken stil du mest hör hemma. Välj endast ett svarsalternativ på varje fråga, och tänk inte för länge innan du svarar. Kan du tänka dig flera möjligheter - välj det alternativ som ärligast beskriver dig.

Vad heter de olika Klädstilarna?

Klädstilar i Sverige

  • Personlig stil. Självklart är det viktigt att klä dig i sådant du tycker är snyggt och att ha en personlig stil. ...
  • Bohemisk klädstil. En av de klädstilar som du kan läsa om här hos oss är den bohemiska klädstilen. ...
  • Rockig klädstil. ...
  • Vårt syfte. ...
  • Sammanfattning.

Vad är personlig stil?

Personlig stil är din egen stil som definierar din smak och ditt tycke på utsidan. Din personliga stil ger dig klädsjälvförtroende, gör det lättare för dig att ha en strukturerad garderob och ger dig en klarare bild över vem du egentligen är.

Vad är en stil?

Stil är något man kan se och känna, men det är svårt att förklara exakt vad det är. Det kan vara orden, meningsbyggnaden, innehållet, formen, typsnittet – allt detta i olika kombinationer. Och samtidigt något annat. Stilen verkar ofta bo i ett svårfångat läge mellan raderna.

Vad betyder mode för dig?

Modet har över 1000 år i historia och faktum är att man vet att även innan dess att vi har kunskap om hur modet har påverkat oss var det viktigt att se bra ut. Förr i tiden påverkades modet av till exempel kungligheter och höga adelsmän. ... En del mode är till för att provocera, väcka åsikter eller uttrycka dem.

Relaterade inlägg: