Vad innebär det att vara byggledare?

Innehållsförteckning

Vad innebär det att vara byggledare?

Vad innebär det att vara byggledare?

Byggledningens huvuduppgift är att leda utförandet av det projekt som under tidigare skeden projekterats, helt eller delvis. Som byggledare medverkar vi i upphandlingen av entreprenörer med förfrågnings underlag/bygghandlingar som underlag.

Vad är Byggprojektledning?

Vad är byggprojektledning? ... När en byggprojektledare jobbar med byggprojektledning tar hen hand om bland annat upphandling av entreprenörer, teknisk rådgivning, ledning av det faktiska bygget, kontroller samt samordning av besiktningar.

Hur mycket tjänar en byggledare?

42 500 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur blir man byggledare?

Vi söker dig som har erfarenhet av byggledning eller projektledning inom mark, rör, eller andra närliggande entreprenader. Din utbildning kan vara en högskoleutbildning, yrkeshögskola eller att du arbetat inom området en längre tid som arbetsledare eller platschef.

Vad krävs för att bli byggledare?

Utbildningen till Byggproduktionsledare är en av branschens mest välrenommerade utbildningar och genomförs i mycket nära samarbete med Byggföretagen. Alla de... VA-projektör 200 Yh-poäng Tekniska Högskolan i Jönköping är huvudman och utbildningen genomförs av Yrkeshögskolan Jönköping (Jönköpings kommun).

Relaterade inlägg: