Vem är Melwin Holms mamma?

Innehållsförteckning

Vem är Melwin Holms mamma?

Vem är Melwin Holms mamma?

Anna Lycke Melwin Lycke Holm/Mothers

Hur högt hoppade Stefan Holm?

Inomhus fyra VM-guld, två EM-guld och ett EM-silver. Holm vann 22 SM-guld och har som bäst hoppat 2,40 m inomhus (2005) och 2,37 m utomhus (2008). Han tilldelades Svenska Dagbladets guldmedalj (Bragdguldet) och Jerringpriset 2004.

Vad heter Stefan Holms pappa?

Jonny Holm Stefan Holm/Fathers

Hur högt har Melwin Holm hoppat?

Han har hoppat 2,08 som högst i år.

Vem är Stefan Holm tillsammans med?

Stefan Holm har sonen Melwin tillsammans med Anna Lycke, paret var tidigare gifta men skilde sig 2012. Men nu bekräftar Stefan Holm att han sedan en tid tillbaka har träffat kärleken på nytt. Och för några dagar sedan publicerade han en bild på sig själv och flickvännen Jessica Eriksson på sitt Instagram-konto.

Vem är Stefan Holms nya kärlek?

Stefan Holms kärlekslycka – visar flickvännen Jessica Eriksson. Stefan Holm har hittat kärleken igen, och nu visar han upp flickvännen Jessica för första gången. Lyckan når nya höjder vår friidrottsikon och På spåret-snille Stefan Holm, 44.

Hur högt har Kajsa Bergqvist hoppat?

Kajsa Bergqvist, som är 175 cm lång, blev första svenska kvinna att hoppa över två meter. Hon innehar med 2,06 m det svenska höjdhoppsrekordet, medan hon inomhus är världsrekordhållare med 2,08 m.

Vem har hoppat högst i höjdhopp?

Världsrekordet i höjdhopp utomhus innehas för herrar av kubanen Javier Sotomayor (2,45 meter) och för damer (tillika europeiskt rekord) av Stefka Kostadinova från Bulgarien (2,09 meter). Världsrekordet inomhus innehas för damer av Kajsa Bergqvist (2,08 meter) och för herrar av Javier Sotomayor (2,43 meter).

Vem tränas av Stefan Holm?

Pappa Stefan Holm var arrangör, konferencier och tränare på Airvika som tävlingen hette. Han har hoppat av sitt uppdrag inom IOK (Internationella olympiska kommittén) för att satsa på att vara tränare för sonen och driver träningsgruppen Holmhoppera.

Hur lång är Stefan Holm?

1,81 m Stefan Holm/Height

Relaterade inlägg: