Kan man chatta med arbetsförmedlingen?

Innehållsförteckning

Kan man chatta med arbetsförmedlingen?

Kan man chatta med arbetsförmedlingen?

Behöver du hjälp i ett personligt ärende kan du ringa eller starta en chatt med en arbetsförmedlare. För att få hjälp i ditt personliga ärende när du ringer eller chattar behöver du logga in med e-legitimation (till exempel mobilt bank-id). Du får bara kontakta oss i ditt eget ärende och inte för någon annan!

Var klagar man på arbetsförmedlingen?

Enklaste sättet att få svar snabbt är att ställa din fråga i vår chattbot. Har du frågor om ditt personliga ärende kan du ringa eller chatta med en arbetsförmedlare. Om du har fått en varning eller minskad ersättning från din a-kassa kan det bero på till exempel: att du inte aktivt har sökt jobb.

När öppnar Arbetsförmedlingen telefon?

Kontakta oss på Arbetsförmedlingen Via telefon kan du få hjälp av kunniga arbetsförmedlare. Öppettiderna är vardagar klockan 8-16.

Vad händer om man missar samtal med arbetsförmedlingen?

Vad händer om du inte gör det du ska göra? Arbetsförmedlingen kontrollerar att du uppfyller villkoren för ersättning i program och beslutar om varning eller avstängning från ersättning om du missköter dig eller ditt arbetssökande, förlänger eller orsakar din arbetslöshet.

Vad betyder Ssbtek?

SSBTEK är en digital tjänst som bidrar till en säker, effektiv och förenklad handläggning av ärenden inom ekonomiskt bistånd.

Relaterade inlägg: