Vem är Måns Zelmerlöw gift med?

Innehållsförteckning

Vem är Måns Zelmerlöw gift med?

Vem är Måns Zelmerlöw gift med?

Ciara Jansonm. 2019 Måns Zelmerlöw/Spouse Ciara Janson[redigera | redigera wikitext] Hon är dotter till skådespelarna Debbie Janson och David Janson. Sedan 2019 är hon gift med den svenske sångaren Måns Zelmerlöw. Paret är bosatta i London och har en son (Albert) född 2018. Hon har en son (Archie), född 2014, från ett tidigare förhållande.

Hur lång är Måns Zelmerlöw?

1.74 m Måns Zelmerlöw/Height

Vilket land vann Måns Zelmerlöw eurovision?

Han vann Melodifestivalen 2015 med låten "Heroes" och den vann han Eurovision Song Contest-finalen med 365 poäng, före Rysslands Polina Gagarina. Han var programledare för Eurovision Song Contest 2016 och har även varit programledare i Melodifestivalen år 2021.

Hur träffades Måns och Ciara?

Måns Zelmerlöw och frun Ciara Janson träffades på ett bröllop år 2016. Tillsammans har paret sonen Albert, 2, och Ciara har sonen Archie, 6, från en tidigare relation. ... Paret lever ett härligt familjeliv med kärlek och karriärer i två hemländer.

Var bor Måns?

Sedan flera år tillbaka bor familjen Zelmerlöw i London, England, där de har det bra. Men som för att inte gå miste om något har familjen även ett lyxigt sommarhus i Kattvik strax utanför Båstad.

Relaterade inlägg: