Vad heter Norwegian?

Innehållsförteckning

Vad heter Norwegian?

Vad heter Norwegian?

Norwegian Air Shuttle ASA, eller Norwegian, är ett norskt flygbolag.

Vad har hänt med Norwegian aktie?

Flygbolaget Norwegian har sålt av en aktiepost om cirka 95 miljoner aktier, motsvarande 11,8 procent av kapitalet, på uppdrag av företagets kreditgivare. Likviden för aktierna är en del i överenskommelsen med flygbolagets långivare.

Vad betyder NAS aktie?

NORWEGIAN AIR SHUTTLE (NAS) aktie | Nordnet.

Vad tror vi om Norwegian?

Norwegian rasar och småspararna slänger sig över aktien – i tron att vad som går ned måste gå upp. Nu varnar experter för att den extrema optimismen på börsen är ett tecken på att något kan vara fel.

Vad händer med flygbolaget Norwegian?

Vi har kontaktats av konsumenter som fått information från Norwegian om att flygbolagets företagsrekonstruktion på Irland och i Norge avslutades den . ... Den utdelningen består delvis av en kontant återbetalning och delvis av optioner i Norwegian aktier.

Vad händer med Norwegian 2020?

Nära 17 miljarder i förlust för Norwegian Norwegian gick med 16,7 miljarder norska kronor i förlust under 2020, enligt flygbolagets bokslut.

Har Norwegian gjort en split?

Flygbolaget Norwegian handlas idag efter en omvänd split där 100 aktier lagts samman till en aktie varpå aktien rasar cirka 17 procent i skrivande stund. Efter cirka en halvtimme handel var högst betalt var 60 kronor per aktie och lägst 52,44 kronor. Hittills har cirka 313 tusen aktier bytt händer.

Vad innebär Norwegians nyemission?

Villkoren i företrädesemissionen innebär att två befintliga aktier ger rätt att teckna tre nya aktier till teckningskursen 6,26 norska kronor per aktie.

Relaterade inlägg: