Vem spelar Thor i Sandhamn?

Innehållsförteckning

Vem spelar Thor i Sandhamn?

Vem spelar Thor i Sandhamn?

Nicolai Cleve Broch är en mångfacetterad skådespelare som bland annat gjort större roller i Beforeigners (2019), Frikänd (2015) and Uro (2006).

Vad heter Viveca Stens barn?

Camilla Sten Viveca Sten/Children

Vilket yrke har Nora Linde?

Hans bästa vän Nora Linde, som nu arbetar på Ekobrottsmyndigheten, har semester på Sandhamn tillsammans med sambon Jonas och deras fyraåriga dotter Julia. Men sommaridyllen störs av den nya sommargästen Carsten Larsson, en riskkapitalist som gett sig in i vidlyftiga affärer i Ryssland.

Vem bor här Viveca?

Viveca bor utanför Stockholm med man, två utflugna och ett hemmavarande barn. Sedan barnsben har hon tillbringat somrarna på Sandhamn i Stockholms skärgård, där hennes släkt har haft hus i flera generationer. 1917 köpte hennes farfars far Oscar och farfars mor Lagerta familjens släkthus av sonen till en mästerlots.

Var bor Viveca Sten?

Viveca Sten arbetar som författare, juridisk rådgivare, styrelseledamot och föreläsare och bor i Djursholm med maken Lennart Sten och tre barn. Hon har en juristexamen från Stockholms universitet samt är civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm.

Vilket yrke har Nora i Morden i Sandhamn?

I maktens skugga Hans bästa vän Nora Linde, som nu arbetar på Ekobrottsmyndigheten, har semester på Sandhamn tillsammans med sambon Jonas och deras fyraåriga dotter Julia.

Relaterade inlägg: