Vart bor Niklas Eliasson idag?

Innehållsförteckning

Vart bor Niklas Eliasson idag?

Vart bor Niklas Eliasson idag?

I samband med sin villkorliga frigivning fick Eliasson en hemlig adress och skyddad identitet, samt erbjöds ett namnbyte. Enligt Nerikes Allehanda har Eliasson tagit erbjudandet om att byta namn, och han ska ha blivit placerad på annan ort än Örebro. Mer än så är inte känt om hans bosättning.

Vad heter örebromannen idag?

Niklas Erik Axel Eliasson (numera Niklas Eriksson), även känd som Örebromannen, född 13 november 1986 i Hudiksvall, är en svensk brottsling, dömd för 14 överfall på kvinnor och flickor i Örebro 2005–2010.

Vad heter Niklas Eliasson idag?

Frågorna är många och har ställts på sin spets efter NA:s publicering att Niklas Eliasson bytt namn till Niklas Eriksson.

Vad gjorde Niklas Eliasson?

Niklas Eliasson dömdes till tolv års fängelse för 14 av de 18 brott han åtalades för. Två fall av grov våldtäkt, sex fall av försök till våldtäkt, olaga hot i ett fall, två fall av misshandel, två fall av sexuellt ofredande, ett fall av ringa vapenbrott och ett fall av försök till rån.

Vad gör Hagamannen i dag?

Niklas Lindgren, "Hagamannen", har nu avtjänat sitt straff och är en av de dömda personer som nu ska återanpassa sig till livet i frihet. Tidigare polischefen Göran Lindberg släpptes efter fyra års fängelse efter att ha dömts för bland annat grov våldtäkt. ... Han är nu fri efter ett långt fängelsestraff.

Vad dömdes Hagamannen för?

1998–2000 polisanmälde 6 kvinnor och en 14-årig flicka att de blivit överfallna och misshandlade när de var i området Haga i Umeå. ... Den dömdes han av Umeå tingsrätt till 14 års fängelse för våldtäkt i ett fall, grov våldtäkt och mordförsök i två fall samt två fall av försök till våldtäkt.

Relaterade inlägg: