Vad heter Jens i sommaren med släkten?

Innehållsförteckning

Vad heter Jens i sommaren med släkten?

Vad heter Jens i sommaren med släkten?

I Sommaren med släkten spelar Peter Magnusson och Christine Meltzer rollerna som Jens och Carro som ska fira semester med sina respektive familjer, men vars förväntningar på en lugn tillvaro i sommarstugan på landet inte riktigt infrias.

Var utspelar sig sommaren med släkten?

Sommaren med släkten
Produktion
InspelningsplatsStockholms skärgård
Sändning
OriginalkanalKanal 5
Originalvisning2017–2020

Vem spelar Åsa i sommaren med släkten?

Det går inte som planerat. Christine Meltzer spelar Åsas syster Carro, medan Christopher Wagelin gör rollen som Carros snubbe Bobo. Krister Henriksson och Anki Lidén spelar Åsa och Carros föräldrar. ”Sommaren med släkten” baseras på det norska formatet ”Neste sommer”.

När är sommaren med släkten på tv?

Sommaren med släkten” baseras på det norska formatet ”Neste sommer”. Serien produceras av Art&Bob. ”Sommaren med släkten” säsong 5 har premiär hösten 2020 på Dplay och sänds senare på Kanal 5.

Var i Stockholms skärgård spelas sommaren med släkten in?

Sjötomt i Stockholms Skärgård, Gustavsberg, Värmdö Fastigheten är med i filmen Sommaren med släkten som har sänts på Kanal5 resp D-play.

Var ligger huset i sommaren med släkten?

Sjötomt i Stockholms Skärgård, Gustavsberg, Värmdö Fastigheten är med i filmen Sommaren med släkten som har sänts på Kanal5 resp D-play. Sekelskiftesvilla anno 1906 på sjötomt om ca 5000 kvm jämnte vattenareal i Sjötorp, Aspvik.

Relaterade inlägg: