Vad heter Hero i gladiatorerna på riktigt?

Innehållsförteckning

Vad heter Hero i gladiatorerna på riktigt?

Vad heter Hero i gladiatorerna på riktigt?

Roddy Benjaminson[redigera | redigera wikitext] Jan Roddy Lennart Benjaminson, född 24 november 1968 i Tidaholm, är en svensk TV-profil och föreläsare. Han är mest känd för sin medverkan i TV-programmet Gladiatorerna på TV4 i rollen som gladiatorn Hero.

Finns gladiatorerna?

Gladiatorerna är en svensk variant av det amerikanska TV-programmet American Gladiators från 1989, där män och kvinnor utmanar muskulösa män och kvinnor, så kallade gladiatorer, i olika grenar. ... Svenska TV-kanalen TV4 har sänt programmet i sammanlagt elva säsonger under åren 2000–20–2017.

Vart tog gladiatorerna vägen?

Avsnitt nummer 13 är äntligen här! Podden gästas av den före detta gladiatorn Johan "Plexus" Oldenmark. Hör allt om dödslyftet med Pernilla Wahlgren, Hoa-Hoas kallingar, när han i ungdomen dopade sig och om den tragiska händelsen när två av hans kollegor och vänner omkom i en bilolycka.

Vad hände med programmet Gladiatorerna?

Gladiatorerna Indra och Zeke, eller Linda Ekwall och Kim Justin som deras riktiga namn var, var med i programmet 19 respektive 20. ... Men 2002, två dagar efter förlovningen, hände något tragiskt – paret omkom i en bilolycka.

Hur gick det för Gladiatorerna?

De två gladiatorerna fann kärleken i varandra och blev ett par, Kim friade till och med till Linda. Men 2002, två dagar efter förlovningen, hände något tragiskt – paret omkom i en bilolycka.

Relaterade inlägg: