Vad heter Peter Jöbacks bror?

Innehållsförteckning

Vad heter Peter Jöbacks bror?

Vad heter Peter Jöbacks bror?

Mikael Jöback Peter Jöback/Brothers

Vem är Peter Jöback tillsammans med?

Peter Jöback och Oscar Jöback har varit ett par sedan 2004. De gifte sig sex år senare, och har i dag två barn, Vega-Lee och Iggy-Lou.

Vad hände med Peter Jöbacks bror?

I videon berättar Peter mer om sin halvbror Göran. – När jag föddes så försökte min mellersta halvbror ta livet av sig. Ett otroligt trauma för vår familj, säger han. Görans självmordsförsök ledde till att han drabbades av en hjärnskada.

Hur många år är Peter Jöback?

50 years (J) Peter Jöback/Age

Har Peter Jöback några syskon?

Mikael Jöback Peter Jöback/Siblings

Vad heter Peter Jöbacks hund?

Han driver egna företaget Oscar Jöback Wellness med fokus på personlig träning och samtalsterapi. Paret bor tillsammans med sina två döttrar i en villa på Värmdö i Stockholm. Tillsammans har de även hunden Rocky Regnbågssmula.

Vad har Peter Jöback för hund?

Paret bor tillsammans med sina två döttrar i en villa på Värmdö i Stockholm. Tillsammans har de även hunden Rocky Regnbågssmula.

Hur bor Peter Jöback?

Peter Arne Jöback bor i en villa i Skeppsdalström, Värmdö. Han bor tillsammans med Oscar Jöback. Hans födelsedag är den 3 juni och hans namnsdag är den 29 juni. Hans villa är värderad till ca kr.

Var är Peter Jöback uppväxt?

Peter Jöback härstammar från Västra Ämtervik i Fryksdalen, Värmland, där han tillbringade många sommarlov i sin barndom, och från Östergötland. Jöback utbildade sig vid Adolf Fredriks musikskola och Södra Latin i Stockholm, samt vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm på sångsolistlinjen.

Hur lång är Jöback?

1,79 m Peter Jöback/Height

Relaterade inlägg: