Vad heter Sirius hemmaarena?

Innehållsförteckning

Vad heter Sirius hemmaarena?

Vad heter Sirius hemmaarena?

Studenternas står klar och redo att ta emot er, med en publikkapacitet på ca 10 000 åskådare!

Vad står Sirius för?

Namnet Sirius härstammar från grekiska Seirios som betyder glöd eller glödande. Sirius är namnet på den starkast lysande stjärnan man kan se med blottaa ögat från jorden.

Vad heter bandyarenan i Uppsala?

Studenternas IP (Studenternas idrottsplats), även kallad "Studan", är en idrottsanläggning i Uppsala, invigd 1909. Studenternas IP utsågs 1990 till Årets bandyarena och har huserat svenska bandyfinalen ett stort antal gånger.

Vad ligger Sirius?

IK Sirius FK
HemortUppsala, Sverige
Grundad9 augusti 1907
HemmaarenaStudenternas IP
OrdförandeUlrika Moström Ågren
Meriter

Hur många åskådare tar studenternas?

14 000 Studenternas IP/Capacity

Vad kommer Sirius ifrån?

Uppsala, Sverige IK Sirius Fotboll/Locations

På vilket sätt är Vega och Sirius speciella?

Dess projicerade rotationshastighet är en relativt låg eller 16 km/s, vilket inte ger någon signifikant utplattning av dess skiva. Detta är en markerad skillnad mot den likvärdiga Vega som roterar mycket snabbare eller 274 km/s, vilket ger en utvidgning vid dess ekvator.

Vad står IFU arena för?

Följ med på en guidad tur i Uppsalas nya sportkomplex – IFU Arena. ”Jag tror att den kommer att betyda ofantligt mycket för Uppsala” säger arenans vd. IFU står för idrott för unga, för det är just vad arenan ska vara – en plats där Uppsalas barn och ungdomar ges möjlighet att spela innebandy och utöva friidrott.

När byggdes IFU Arena?

IFU Arena är en friidrotts- och innebandyarena i Uppsala. Den invigdes 18 augusti 2016. A-hallen har en publikkapacitet på 2 880 personer.

Relaterade inlägg: