Måste man ha Chrome?

Innehållsförteckning

Måste man ha Chrome?

Måste man ha Chrome?

Chrome kan användas på telefoner och surfplattor med Android 6.0 (Marshmallow) eller senare.

Är Chrome en sökmotor?

Om du kör Google Chrome används Googles sökmotor som standard medan Microsoft Edge kör den egna tjänsten Bing. Att byta standardsökmotor är dock väldigt enkelt, oavsett vilken webbläsare du använder.

Hur vet jag vad jag har för webbläsare?

I webbläsarfönstret klickar du på menyknappen i det övre högra hörnet av fönstret. Klicka på Settings (inställningar) och titta på menyn tills du kommer till About this App (om den här appen). Du kan hitta din version under den här rubriken.

Varför går det inte att ladda ner Google Chrome?

Problem kan uppstå om det inte finns tillräckligt med utrymme för Chrome på datorn. Frigör utrymme på hårddisken genom att ta bort onödiga filer, till exempel tillfälliga filer, filer i webbläsarens cacheminne och gamla dokument och program. Ladda ned Chrome på nytt från google.com/chrome.

Vad är det för skillnad på Google och Chrome?

Google Chrome är en webbläsare utvecklad av Google. ... En märkbar skillnad gentemot etablerade webbläsare är att flikhanteringen som presenterar webbläsarfönstrets sammankopplade fönster sköts mer övergripande (och separat i förhållande till de andra flikarna), jämfört med i exempelvis som Firefox och Internet Explorer.

Hur ser Chrome ut?

Android och iOS är saker lite annorlunda: Allt versioner av Chrome är helt separata. Så om du till exempel skulle kunna köra Chrome Stable, Chrome Beta, Chrome Dev, och Chrome Canary på en gång - du behöver bara ladda ner de du vill ha från App Store eller Play Store.

Relaterade inlägg: