Vad heter Lubbe?

Innehållsförteckning

Vad heter Lubbe?

Vad heter Lubbe?

Lubbe Garell, en av jaktkaraktärerna i ursprungsversionen av Youtubeserien Jakt är Jakt är tillbaka igen. Den nya programserien på YouTube kallas Shots & Pots och är ett samarbete med stjärnkocken Danyel Couet.

Vad jobbar Lubbe Garell med?

Branscherfarenhet
ProduktionArbetsgivareRoll / Uppgift
Produktion SPPArbetsgivare SPPRoll / Uppgift Bartender
Produktion Skilda VärldarArbetsgivare OkändRoll / Uppgift Kund på café
Produktion RederietArbetsgivare SVTRoll / Uppgift Cyklade på Reidar
Produktion Vicks BlåArbetsgivare Leo BurnetteRoll / Uppgift Servitör

Vad heter Jompen i Jakt är Jakt?

Resultatet är klart underhållande jakt-TV på Youtube och numera även Facebook. Det började redan i fjol. Männen bakom Jakt är Jakt, Lubbe Garell och Jonas ”Jompen” Malm smög i gång sin Youtubekanal och började med relativt korta intervaller publicera korta, innehållsrika och framför allt underhållande jaktfilmer.

Hur gammal är Lubbe?

Ludvig Anselm ”Lubbe” Nordström, född 25 februari 1882 i Härnösand, död i Stockholm, var en svensk författare och journalist, mest känd för radioreportaget Med Ludvig Nordström på husesyn 1938, det som samma år kom ut i bokform: Lort-Sverige.

Vem skrev om lort Sverige?

Ludvig Nordström Lort-Sverige/Authors

Vad betyder lort-Sverige?

Lort-Sverige är ett uttryck som myntades av författaren Ludvig "Lubbe" Nordström under en reportageresa gjord för Radiotjänst i samarbete med medicinalstyrelsen 1938. Nordström beskrev i reportagen på ett mycket närgånget sätt olika svenska hem på landsbygden. Han berättade om smuts och gav exempel på dålig hygien.

Relaterade inlägg: