Vilket stjärntecken är Aquarius?

Innehållsförteckning

Vilket stjärntecken är Aquarius?

Vilket stjärntecken är Aquarius?

Vattumannen, eller Aquarius, är en stor tänkare och humanist. Vattumän är av naturen blyga och tysta, men de kan också vara excentriska och energiska. ...

Vad är stjärntecknet Cancer på svenska?

Kräftan (latin: Cancer; grekiska: Καρκίνος, Karkinos; symbol: ♋) är ett astrologiskt stjärntecken i zodiaken.

Hur är Aquarius?

Vattumannen, eller Aquarius på latin och engelska, är ett stjärntecken vars styrkor är progressivitet, oberoende och humanism. Svagheter är lynnighet, kompromisslös och tendens till att vara reserverad. ... Vattumän är av naturen blyga och tysta, men de kan också vara excentriska och energiska.

Vilket stjärntecken är manipulativ?

Kräftan, eller Cancer på latin och engelska, är ett stjärntecken vars styrkor är envishet, fantasi, lojalitet och känslosamhet. Svagheter är lynnighet, pessimism, misstänksamhet, osäkerhet och att de kan vara manipulativa.

Vilka stjärntecken passar ihop med vattuman?

Vattumannen passar ihop med Väduren, Tvillingarna, Vågen (bästa matchningen). ”Vattumannen och Vågen tar dessutom fram de bästa sidor hos varandra och är mycket samspelta. Allt pekar på ett mycket lyckligt förhållande.” Vattumannen bör undvika Skorpionen.

Hur är man när man är vattuman?

Vattumannen beskrivs ofta som en uppfinningsrik, kreativ nytänkare med många idéer och starka åsikter. Hon är intellektuell, fördomsfri och framåt. ... Det allra viktigaste för vattumannen är att känna sig fri och oberoende. Med en stark känsla för vad som är rätt och fel kan hon ofta vara en rebell som går sin egen väg.

Relaterade inlägg: