Vilket är det bästa Lackskyddet?

Innehållsförteckning

Vilket är det bästa Lackskyddet?

Vilket är det bästa Lackskyddet?

Keramiska lackskydd skyddar mot yttre påverkningar, gör bilen mer lättvättad, har lång hållbarhet och ökar markant glansen. Keramiska lackskydd är överlägset det bästa som du kan skydda din bil med, utöver alla fördelar så får du även en otrolig glans och djup i lacken.

Vad är Lackbehandling?

Skinande bil med en lackbehandling. En lackskyddsbehandling motverkar att din bil åldras i förtid, och kan få den trista ytan att skina igen. Vår behandling gör bilen lättare att rengöra, ser till att det fastnar mindre smuts och skyddar lacken under lång tid (sex års garanti vid återbehandling var 18 månad).

Kan man vaxa bil som är Lackförseglad?

Du kan vaxa dagen efter du har lackskyddat den på Mrcap eller vilken firma som helst.

Hur bra är lackskydd?

Lackskyddet innebär ofta att lackens förutsättningar att glänsa och stå emot yttre påverkansfaktorer förbättras. Men samtidigt ska man komma ihåg att den inte på något sätt är nödvändig. Bilens lackering klarar sig alldeles utmärkt även utan.

Varför Lackskydda bilen?

Därmed minskar behovet av annat och kanske mer tidskrävande underhåll, och kanske det inte är nödvändigt att tvätta bilen lika ofta, eller i lika avancerade tvättprogram. Att bilen ser renare ut är också en av de främsta fördelarna med ett lackskydd.

Kan man vaxa en Ditec behandlad bil?

Även med en bra försegling på lacken är det viktigt att tvätta bilen ofta. Bilen är ofta väsentligt enklare och snabbare att tvätta där du har en bra lackförsegling eller en bra vaxbilen. ... Det rekommenderas inte att använda hårdvax på en Ditec-behandlad bil, och alla typer av polish och compounds ska undvikas.

Kan man lägga vax på Lackförsegling?

Du ska aldrig lägga ett traditionellt vax ovanpå ditt keramiska lackskydd. Däremot kan du med fördel, inte varje tvätt men lite då och då behandla bilen med Arcticlean – Top coat eller Booster för att öka på livslängden.

Relaterade inlägg: