Har Stamsite en flickvän?

Innehållsförteckning

Har Stamsite en flickvän?

Har Stamsite en flickvän?

Marcus (STAMSITE) och Evelin (iTalkWho) blev tillsammans 2014 och gjorde slut 2016. Nu skriver Evelin på Twitter att Marcus förgrep sig på henne under ett års tid.

Vad heter Stamsite?

Marcus Nyman kallar sig Stamsite på nätet.

Är Stamsite ihop?

Historia. Stamsite har varit med i Youtube-nätverket Splay One fram till 2017 och har sedan dess varit med i United Screens. ... Enligt uppgifter som Nyman själv lämnat på sin extrakanal så arbetade hans Youtube-nätverk United Screens tillsammans med Youtube med att försöka återställa kanalen.

Är Stamsite ihop med Matilda?

Ackali (tidigare LegoPanda) eller Mathilda är en spelare på 90gQ som bjöds in av Stamsite. Hon är bland annat känd för att ofta töja på gränserna när det gäller regler och har byggt exempelvis lägenheterna i Nirethia där det tidigare fanns en matbutik.

Var bor Stamsite?

Mer om Marcus Marcus Nyman bor i en lägenhet på Kastalagatan i postorten Kungälv i Kungälvs kommun. Området där han bor tillhör Kungälv-Ytterby församling.

Hur gammal är 90gQ?

90gQ:s Minecraft server! Detta är en vanilla server(d.v.s utan mods/plugins) för vänner, man kan inte komma in på denna servern. Servern är 9 år gammal och har inte bytt karta sedan första gången den startades.

Vart bor Matinbum?

På plats ett kommer en video på den 5-årige pojken som rappar. Han heter Osman Salijevic och bor i Helsingborg. Han rappade i TV-programmet Talang. På plats nummer två kommer en video från en kille som kallas Matinbum.

Hur kan man komma in på 90gQ?

Kan man komma in? Ja, om du är subscriber till Marcus Twitch kanal så behöver du gå in på denna sidan och logga in via Twitch så kommer du kunna skriva in ditt Minecraft namn. Servern kommer sen att whitelista dig så fort du klarar bana 14 eller testar att gå in på bana 15.

Hur många prenumeranter har Matinbum?

Matinbum spelar spel och gör roliga videos av det på YouTube. Han startade sin kanal 2013 och har sedan dess nått över 100 000 prenumeranter.

Vad är 90gQ Seed?

90gQ Terräng är en nedladdningsbar värld som innehåller seeden för Nirethias genererat i Alpha v. ... Världen finns att ladda ner från Mediafire, länken finns att hitta i videobeskrivningen till LP Minecraft på 90gQ avsnitt 100.

Relaterade inlägg: