Vad heter låten på TikTok?

Innehållsförteckning

Vad heter låten på TikTok?

Vad heter låten på TikTok?

Tik Tok låtar
RankSpelaLåtnamn
1Spela låtTiK ToK
2Spela låtTiK ToK
3TiK ToK (Tom Neville's Crunk & Med Mix)
4Spela låtCalifornia Gurls (feat. Snoop Dogg)

Vad heter nya dansen?

Det handlar naturligtvis om "Jerusalema", en global världshit vars danssteg spridit sig överallt, mitt i coronapandemin. Att just "Jerusalema", en låt inspirerad av sydafrikansk kyrkomusik med en touch av disco-house och med en låttext på zulu, skulle bli en global succé, var inte givet.

Vilken är den mest Likade videon på TikTok?

Bella Poarchs Tiktok där hon mimar till låten ”Soph Aspin Send” av den brittiska artisten Millie B har över 538 miljoner visningar. Videon har även 44 miljoner gillamarkeringar, vilket gör att det är den mest gillade videon på Tiktok någonsin.

Vad betyder dansen Jerusalema?

En viral danstrend som spritt sig över världen det senaste året, med uppmaningen att dansa loss tillsammans och för ett ögonblick glömma pandemin. Det började med att ett gäng dansare från Angola försökte hitta nya sätt att fördriva tiden, under en av landets nedstängningar under coronapandemin.

Vad heter den senaste dansen?

Om 2020 varit ett ovanligt deppigt år så finns det åtminstone en sak som gjort miljoner människor gladare – The Jerusalema Dance Challenge – dansen som spritt sig över världen och som fått allt från advokater till brandmän att dansa loss och för ett ögonblick glömma pandemin.

Vilken TikTok har flest likes?

1:a plats – Charli D'amelio.

I vilka länder är TikTok bannat?

Medan det fördes samtal i Australien att förbjuda app beslutade den federala regeringen i landet mot detta efter att ha klargjort att TikTok var inte ett nationellt säkerhetshot. Under 2018 blockerade både Indonesien och Bangladesh TikTok i sina länder, men dessa åtgärder har sedan dess hävts.

Relaterade inlägg: