Vad säger ascendenten?

Innehållsförteckning

Vad säger ascendenten?

Vad säger ascendenten?

Ascendenten kallas även för rising star för att det var det tecken som tittade upp över den östra horisonten i samma ögonblick som födelsetiden. För att få reda på i vilket tecken du har din ascendent behöver du veta exakt tidpunkt för din födelse.

Vad är ditt Måntecken?

Enligt astrologin symboliserar vårt måntecken vårt inre känsloliv och vårt undermedvetna. Det är vårt måntecken som avgör hur vi reagerar känslomässigt när saker i vår omgivning händer oss, hur länge dessa känslorna påverkar oss och hur snabbt vi reagerar på det vi är med om.

Vad menas med Soltecken?

Soltecknet är grundstenen i ditt horoskop som speglar din identitet och påverkar din personlighet. Vilket soltecken du har styrs helt enkelt av vilket datum du föddes. Varför heter det soltecken? Jo, det beror på att ditt tecken baseras på solens placering vid den tidpunkt du föddes.

Vad har Oxen för egenskaper?

Den pålitliga, lugna och godhjärtade oxen älskar rutiner och traditioner. Ingen dröm är omöjlig att uppnå och inget hinder är för stort. Oxen är en diskret hjälte, det slutar ofta med att omgivningen står där häpen när målet väl är uppnått.

Vilken Zodiak är jag?

Tabell över stjärntecken
Stjärntecken§LatinTropiska zodiaken (2009)
VädurenAries20 mars – 19 april
OxenTaurus20 april – 20 maj
TvillingarnaGemini21 maj – 20 juni
KräftanCancer21 juni – 21 juli

Vad är jag för stjärntecken?

Tabell över stjärntecken
Stjärntecken§LatinTropiska zodiaken (2009)
TvillingarnaGemini21 maj – 20 juni
KräftanCancer21 juni – 21 juli
LejonetLeo22 juli – 22 augusti
JungfrunVirgo23 augusti – 22 september

Hur är en vattuman?

Vattumän är av naturen blyga och tysta, men de kan också vara excentriska och energiska. I båda fallen är de djupa tänkare och högst intellektuella människor som älskar att hjälpa andra. De är fördomsfria och har lätt för att förstå andra människor och deras konflikter, vilket gör dem till utmärkta problemlösare.

Relaterade inlägg: