Vad är årsbesked Swedbank?

Innehållsförteckning

Vad är årsbesked Swedbank?

Vad är årsbesked Swedbank?

I ditt årsbesked ser du vilka produkter och konton du har hos oss. Vill du kunna se och hantera dina produkter/tjänster kan du skaffa internetbanken. I internetbanken kommer du åt alla produkter och tjänster.

Har Swedbank problem med BankID?

Har du frågor om BankID? Ring vår BankID-support på 010-, klockan 07.00-23.00 alla dagar.

Varför fungerar inte Swedbank?

Förtillfället har vi störningar i internetbanken samt mobilbanken vilket medför att det är begränsade möjligher till att logga in. Vid akuta ärenden kan ni under tiden ringa telefonbanken på tel. 0771-22 11 22. Vi beklagar det inträffade och hör av oss igen så snart vi får reda på något mer.

Hur kontaktar jag Swedbank?

Är du ny kund i Swedbank eller vill prata med oss personligen är du välkommen in på närmaste bankkontor. Din personliga kod kan du byta när som helst i internetbanken eller i självbetjäning: Ring Kuncenter Privat på 0771-22 11 22 eller Företag på 0771-33 44 33. Välj 1# för självbetjäning.

Vad är ett årsbesked från banken?

Årsbeskedet visar statusen på dina lån/konton per 31 december föregående år, betalda respektive erhållna räntor under föregående år och är ett deklarationsunderlag. Där framgår vilka uppgifter som lämnats till skatteverket.

När kommer årsbesked från Swedbank?

I internetbanken finns årsbesked från och med idag 10/1 för Swedbanks kunder och den 11/1 för sparbankernas kunder. De som skickas ut med posten kommer under perioden 15-23 januari.

Kan inte logga in med Mobilt BankID Swedbank?

Fyll i ditt personnummer och välj Mobilt BankID/SäkerhetsID. Tryck på Logga in. Starta BankID säkerhetsapp i din telefon eller surfplatta och skriv in din kod som du valde när du beställde Mobilt BankID/SäkerhetsID. Du är nu inloggad.

Har Swedbank problem med Swish?

Just nu har Swedbank en driftstörning, vilket påverkar dig som har Swedbank som bank eller om du försöker swisha någon med Swedbank. Vi arbetar för att lösa problemet så snabbt som möjligt och återkommer så fort det är åtgärdat.

Vad händer med Swedbank idag?

Här går vi igenom vad vi vet idag och vad du kan förvänta dig kommer ske framöver. Just nu är det ”business as usual” för Swedbank. Förutom att ledning och styrelse har ett digert arbete framför sig med brottsutredningar och återställande av förlorat förtroende pågår den dagliga verksamheten som vanligt ute i landet.

Hur kontaktar jag min bank?

När du ringer 0771-22 11 22 legitimerar du dig med antingen Mobilt BankID eller en PIN-kod.

Relaterade inlägg: