Vad betyder DM A?

Innehållsförteckning

Vad betyder DM A?

Vad betyder DM A?

DM - en typ av privata direktmeddelanden på Twitter, Instagram, Discord och Facebook.

Vad betyder inaktivera chatt på Instagram?

Tryck och håll kvar en stund på den DM konversation som du vill stänga av tills en med fler alternativ dyker upp. Nu trycker du på inaktivera. Snyggt nu har du inaktiverat konversationen i DM.

Hur långa meddelanden kan man skriva på Instagram?

Du kan videochatta med upp till 8 personer via meddelandenInstagram. Tryck på eller uppe till höger i flödet. Tryck på längst upp till höger.

Vad är direktmeddelande?

Snabbmeddelanden (även direktmeddelanden, ibland IM efter engelska instant messaging) är meddelanden som personer skickar till varandra i realtid med hjälp av datorer eller smartphones som är uppkopplade till internet eller något annat nätverk. Tekniken är nära besläktad med chatt.

Kan man ta bort meddelanden på Instagram?

Du går bara in bland dina meddelanden på Insta och håller ner på det meddelandet du vill få bort. Du får upp "Ångra sändning" som alternativ. Väljer du att ångra får du upp ännu en ruta.

Vad är begränsa på Instagram?

För att använda funktionen går du in på personens du vill muta profilsida, alternativt på ett av personens inlägg. Därefter trycker du på menyn uppe i det högra hörnet som föreställer tre prickar. Här kan du sedan välja om du endast vill dölja personens inlägg, eller både inlägg och stories. Svårare än så är det inte!

Hur skickar man kort på Instagram?

Tryck på bredvid gruppen eller användarnamnet för personen som du vill skicka ett tillfälligt foto eller tillfällig video till. Tryck på Sök, därefter på användarnamnet för personen du letar efter och sedan på . Tryck på för att skicka ett nytt gruppmeddelande, välj de personer du vill skicka till och tryck på Chatta.

Relaterade inlägg: