Vad betyder skicka ett DM?

Innehållsförteckning

Vad betyder skicka ett DM?

Vad betyder skicka ett DM?

Nu kan de personer du skickar privata meddelanden till – så kallade DM – se exakt när du senast var online. ... Samtidigt blir det omöjligt att ducka meddelanden eftersom det syns när du senast var online.

Kan man skicka meddelande på Instagram utan att följa?

Med Instagram direktmeddelande, eller DM som det också förkortas, kan du skicka meddelande till en eller flera personer som du antingen följer eller inte följer.

Varför kan jag inte skicka meddelande på Instagram?

Börja med att logga in på Instagram. Tryck sedan på DM symbolen som du hittar längst upp till höger. Tryck och håll kvar en stund på den DM konversation som du vill stänga av tills en med fler alternativ dyker upp. Nu trycker du på inaktivera.

Vad är Meddelandeförfrågningar på Instagram?

När den här funktionen är aktiverad är det bara Instagram-användare som du följer eller som finns i din kontaktbok som kan skicka meddelanden till dig.

Vad betyder knapparna på Instagram?

För att se vem som gillar, kommenterar och vilka som följer dig trycker du på den hjärtformade ikonen. När du trycker där så kommer du till en plats i appen där du kan se vilka och hur många som antingen har gillat ett inlägg som du har lagt ut på Instagram.

Relaterade inlägg: