Vad menas med dold person?

Innehållsförteckning

Vad menas med dold person?

Vad menas med dold person?

Det innebär att uppgifterna inte kommer att synas för personer som inte är inloggade.

Vad betyder symbolerna på Ratsit?

Ratsit är ett internetbaserat företag som tillhandahåller affärs- och kreditinformation på ett effektivt och nytänkande sätt. ... Ratsits tjänster används av de flesta privatpersoner och företagare i Sverige. Årligen görs cirka 150 miljoner sökningar på person och företag.

Hur kan man ta bort sig från nätet?

Hitta.se är bland de smidigaste sajterna att radera dig själv ifrån, allt du behöver är Bank ID. Klicka på Kontakta oss, Jag är privatperson, Ta bort uppgifter och Jag vill inte synas på hitta.se. Sök upp dig själv och klicka på Ta bort. Logga sedan in på Bank ID för att bekräfta.

Är man anonym på Ratsit?

Både Följfunktionen och Lönekollen är helt anonym och de personer vars information du tar del av får inte veta att du tagit del av informationen.

Vad är en skyddad person?

Du kan du få skyddad identitet om du är utsatt för hot. Det kallas också för skyddade personuppgifter. ... Då kan du och din familj få skyddad identitet, eller ”skyddade personuppgifter”, som det egentligen kallas. Det betyder att din adress och dina kontaktuppgifter blir hemliga.

Vad är skyddade personuppgifter?

Du som är utsatt för hot kan i vissa fall få skyddade personuppgifter. Det innebär att till exempel ditt namn och din adress skyddas i folkbokföringsregistret. I vanliga fall är uppgifterna i det svenska folkbokföringsregistret offentliga.

Vad är ett civilstånd?

Civilstånd är i svensk folkbokföring lika med "familjerättslig ställning". I juridisk mening finns följande civilstånd: ogift (aldrig varit gift eller registrerad partner) ... änka, änkling eller efterlevande partner.

Kan man se om en person är skild?

I äktenskapsregistret finns information från 1921 och framåt om rättsförhållandet mellan äkta makar och mellan registrerade partner. Det kan till exempel handla om datum och andra uppgifter om skilsmässor och bodelningar.

Kan man ta bort sig själv från Mrkoll?

Jag vill inte att min gatuadress syns i Mrkoll Du kan själv tillfälligt dölja din utdelningsadress i Mrkoll. Detta kan du t. ex. göra under en pågående flytt tills dess att du har hunnit adressändra.

Hur tar man bort sig själv från Eniro?

Person kan själv lägga till, ändra eller ta bort Kontaktuppgifter rörande sig själv genom att kontakta Eniros kundservice eller genom att på eniro.se själv lägga till, göra ändringar eller ta bort Kontaktuppgift och därefter bekräfta dessa ändringar genom uppringning eller SMS från telefonnummer som finns som befintlig ...

Relaterade inlägg: