Vilka stjärntecken ska man inte bråka med?

Innehållsförteckning

Vilka stjärntecken ska man inte bråka med?

Vilka stjärntecken ska man inte bråka med?

Du ska nog undvika: Jungfrun och Stenbocken. Lejonet och Jungfrun saknar en emotionell samhörighet och intimiteten som gör att ett förhållande funkar. De här två stjärntecknen kan däremot vara väldigt bra vänner! När Lejonet dejtar Stenbocken har vi ett ord som beskriver det: drama.

Vad passar lejon med stjärntecken?

Lejonet och väduren har något av samma grundinställning till livet och om bara väduren lyckas hålla sig ifrån att provocera och utmana lejonet har relationen goda möjligheter att lyckas. Både lejonet och väduren är passionerade och eldfängda.

Vilket stjärntecken passar bäst ihop med kräftan?

Kräftan passar ihop med Oxen, Lejonet (bästa matchningen), och Vågen. “Lejonet är generös med ömhetsbevis och överöser Kräftan med sin kärlek något som uppskattas av den osäkra och känsliga Kräftan.” ”Kräftan behöver en trygghet i kärlek som den rastlösa Skytten inte kan ge.

Vilket är det smartaste stjärntecknet?

Tvillingarna 21 maj – 21 juni Tvillingarna anses vara det smartaste stjärntecknet men de har sällan tålamod att gå en lång utbildning eftersom de också är ivriga och ibland rastlösa. Tvillingen vill inte ha ett monotont arbete utan snarare ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik.

Vilket stjärntecken passar bäst med jungfru?

Jungfrun passar ihop med Oxen, Kräftan (bästa matchningen), Skorpion. ”Jungfrun och Kräftan tar verkligen fram det bästa hos varandra. Kräftan's rika fantasi får fart på Jungfrun som kommer svara med ömhet och tillgivenhet vilket är precis vad den känsliga Kräftan behöver. ”

Relaterade inlägg: