Vad händer om man inte betalar sin Spotify?

Innehållsförteckning

Vad händer om man inte betalar sin Spotify?

Vad händer om man inte betalar sin Spotify?

Vi tillhandahåller många alternativ inom ramen för Spotify-tjänsten. ... om du ändrar dina betalningsuppgifter) kan det hända att du inte kan abonnera på den obegränsade tjänsten igen.

När dras pengarna från Spotify?

Vi debiterar varje Premium-plan en gång i månaden. Om du ser flera Spotify-betalningar under samma månad finns det några saker du kan kontrollera.

Hur avslutar jag min prenumeration på Spotify?

Avsluta din Premium-plan när som helst på din kontosida.

  1. Logga in på spotify.com/account.
  2. Gå till Din plan och klicka på ÄNDRA PLAN.
  3. Bläddra till Spotify Free och klicka på AVSLUTA PREMIUM.

Hur kan jag betala Spotify?

Vi accepterar förbetalda kort utfärdade av Visa, Mastercard och American Express. Obs! Vi rekommenderar att du kontaktar kortutfärdaren för att kolla om det förbetalda kortet kan användas för Spotify.

Kan man betala Spotify med faktura?

Du kan se ditt faktureringsdatum och hantera din plan på din kontosida. Så här ändrar du dag för din Spotify-betalning: ... När din kontosida har ändrat Spotify Free (under Din plan) kan du prenumerera på Premium igen den dag du vill bli debiterad.

Hur mycket kostar Spotify i månaden?

Därefter endast 109,00 kr/månad. Avsluta när som helst. Villkor gäller. Erbjudandet på en månad gratis är inte tillgängligt för användare som redan har testat Premium.

Kan inte betala med kort på Netflix?

Du kan göra ett nytt försök med samma betalningsmetod genom att ange dina befintliga kontouppgifter igen, eller prova ett annat betalningsalternativ. Netflix kommer även att med jämna mellanrum automatiskt försöka dra de misslyckade betalningarna under faktureringsperioden, så att du kan använda tjänsten igen.

Relaterade inlägg: