Hur hämtar man ut Instabox?

Innehållsförteckning

Hur hämtar man ut Instabox?

Hur hämtar man ut Instabox?

Hur fungerar det?

  1. Välj Instabox i kassan hos din favoritbutik.
  2. Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod.
  3. Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Kan man lita på Instabox?

Det ska stå “Instabox” och ingenting annat i BankID-appen. Bedrägerierna folk utsätts för involverar alltid att man legitimerar sig mot sin bank eller något annat känsligt. På så sätt kan bedragaren logga in på din bank. Så länge det står Instabox i BankID-appen så är det bara vi som får se ditt personnummer.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket PostNord?

PostNord: PostNords ombud kan förvara ditt paket i 6 dagar, dag 7 går det i retur. ... Vad som händer om du inte hämtar ut ditt paket inom tidsramen skiftar något beroende på vilken transportör som anlitats. I de absolut flesta fallen går godset i retur. Det betyder att paketet skickas tillbaka till avsändaren.

Hur hämtar man paket från Budbee?

Vi meddelar dig när din order är på väg till en Budbee box nära dig. När ditt paket är klart at hämtas skickar vi en pinkod till dig, med pinkoden kan du hämta ut ditt paket från vår Budbee box vid angiven adress. Behöver du hjälp? Du kommer enkelt i kontakt med vårt kundtjänst team genom länken eller i Budbee appen.

Vilka nätbutiker har Instabox?

Instabox erbjuder Sveriges okrångligaste frakttjänst. Företaget tillhandahåller snabba leveranslösningar åt flera av Sveriges största nätbutiker så som H&M, Apotea, Lyko, Boozt, Babyshop och Sportamore.

Relaterade inlägg: