Måste man vara hemma Bring?

Innehållsförteckning

Måste man vara hemma Bring?

Måste man vara hemma Bring?

Leverans Dina paket levereras hela vägen hem till din mottagares dörr. Finland Mottagaren aviseras i förväg för val av leveransdag och tidsfönster via telefonsamtal. ... Mottagaren kan ge Posten Norge/Bring fullmakt att lämna kvar paketet om han/hon inte är hemma.

Kan någon annan ta emot mitt paket Bring?

Du behöver vara på plats i hemmet och kunna visa ID för att kunna ta emot leveransen. Om ingen är på plats hemma vid leveransen kommer paketet att köras till ett utlämningsställe för uthämtning. Läs alla villkor för tjänsten här.

Vad levererar Bring?

Du kan skicka paket upp till 35 kg till hela Sverige. ... Alla dina paket har full spårbarhet från upphämtning till leverans och eventuell retur. Via vårt onlinesystem Mybring kan du få rapporter för aktuell status, avvikelser och leveranskvalitet. Systemet är kostnadsfritt för alla företag som skickar med Bring.

Har Bring hemleverans?

Hemleverans innebär maximal bekvämlighet för dina kunder. Paketen körs hela vägen hem, och dina kunder blir aviserade både innan leverans och under vägen. Självklart är våra hemleveranser även spårbara. Vi erbjuder olika alternativ för hemleverans av paket, så du kan välja det som passar bäst för dig och dina kunder.

Relaterade inlägg: