Kan man använda silverschampo varje dag?

Innehållsförteckning

Kan man använda silverschampo varje dag?

Kan man använda silverschampo varje dag?

När man använder silverschampot varje gång man tvättar håret så får man en jämnare färgton och håret hinner inte gulna mellan gångerna. Använder man det bara en gång i månaden och låter det sitta i en timme så blir färgen ojämn och håret blir uttorkat. Svar: Nej absolut inte.

Hur ofta kan jag använda silverschampo?

Därför är det viktigt att vara extra uppmärksam om man har blonderat eller torrt hår för att undvika att färgen slår över mot violett utan istället stannar vid en härligt askblond nyans. Hur ofta silverschampo ska användas varierar men rekommendation från frisör är 1-2 gånger i veckan och då låta den verka 3-5 minuter.

Hur ofta ska man använda Silverinpackning?

Hur ofta ska jag använda en silverinpackning? Det beror på hur ofta du tvättar håret - tvättar du varje dag kan du använda en silverprodukt en gång i veckan, annars varannan vecka.

Kan håret gå av av Silverschampo?

Silverschampo i sig ska inte slita på håret, men många silverschampon innehåller inte så mycket vårdande egenskaper. Kom ihåg att om du blir ordentligt blå, lila eller grön i håret och färgen inte försvinner, så kommer det troligen sluta med att en frisör måste in och bleka bort de pigmenten och det sliter på håret.

Relaterade inlägg: