Hur kallt kan ett frysskåp stå?

Innehållsförteckning

Hur kallt kan ett frysskåp stå?

Hur kallt kan ett frysskåp stå?

I kylar/frysar avsedda för den svenska marknaden rekommenderas den lägsta omgivande temperaturen oftast att vara +10 °C. Att låta en kyl eller frys arbeta i kyla är ett generellt problem, och har mycket med kompressorn att göra.

Hur kallt ska det vara i kyl och frys?

Ha rätt temperatur Temperaturen i kylen ska ha plus fyra grader och frysen ska ha minus 18 grader.

Kan ett frysskåp stå ute?

Eftersom vintern envisas t o m härnere i Skåne, kan kyl/frys ta skada av att stå ute i minusgrader? Frysen borde inte vara några problem, i alla fall så länge det är varmare än -18°C ute.

Kan en frys stå utomhus?

Nej, de flesta nya kylar och frysar klarar inte att stå i utrymmen under 15-20 plusgrader. Titta i bruksanvisningen, olika för olika modeller o märken.

Kan ett kylskåp stå utomhus?

Och det hade varit perfekt att ställa dem under altantaket precis utanför köksdörren. Eftersom vintern envisas t o m härnere i Skåne, kan kyl/frys ta skada av att stå ute i minusgrader? Frysen borde inte vara några problem, i alla fall så länge det är varmare än -18°C ute.

Kan man ha en frysbox på balkongen?

Re: Ställa ut frysen Jag gjorde detta en gång i tiden för länge sedan, hade en frys på balkongen året runt i ett par tre år ( vi flyttade)- Det gick alldeles utmärkt.

Relaterade inlägg: