Vad betyder DW i Wordfeud?

Innehållsförteckning

Vad betyder DW i Wordfeud?

Vad betyder DW i Wordfeud?

Spelplanen man spelar på har en startruta i mitten där måste första ordet läggas, vilken del som helst av ordet kan läggas över den rutan. ... DW – Det är rutor som ger dubbla poäng för hela ordet. Den finns det 12 stycken rutor av. TW – Dessa är de mest åtråvärda rutorna som ger trippla poäng för ett helt ord.

Vad betyder symbolerna på Wordfeud?

Enkel poäng för bokstaven. Enkel poäng för bokstaven. Dubbel poäng för bokstaven. Trefaldig poäng för bokstaven.

Vad betyder Byt i Wordfeud?

Om man inte kan lägga något ord kan man passa eller, om det finns fler än sju brickor kvar i spelet, så kan man byta ut brickor. Man väljer själv vilka - och får lika många nya.

Vilka bokstäver finns kvar Wordfeud?

I slutet av ett parti kan det vara intressant att veta vilka brickor motståndaren har kvar så man inte öppnar upp något drag. Mata in brädets brickor samt dina brickor och få svaret.

Hur många n finns i Wordfeud?

Över en halv miljon svenskar spelar Wordfeud i sina mobiler. Bakom spelet, som har blivit en succé över hela världen, står en förvånad norrman, Håkon Bertheussen.

Kan man spela Wordfeud med sig själv?

För att spela använder varje deltagare sin egen mobiltelefon eller surfplatta, och spelet kräver åtkomst till Internet för att de tävlande ska kunna lägga ord och se vilka ord motståndaren har lagt.

Hur många gånger kan man passa i Wordfeud?

Det visar sig att om en spelare har passat tre gånger så är spelet slut. Värdet på de brickor du har kvar då dras av från din poängskörd SAMT ges till din motspelare.

Relaterade inlägg: