Vad menas med tillgivenhet?

Innehållsförteckning

Vad menas med tillgivenhet?

Vad menas med tillgivenhet?

Tillgivenhet, ömhet eller affektion är ett sinnes- eller kroppstillstånd som ofta förknippas med en känsla eller typ av kärlek. ... "Tillgivenhet" används generellt för att viga en känsla eller typ av kärlek som är värd mer än sympati eller vänskap.

Vad betyder 🥰?

Vad betyder 🥰 Uttrycker en svärm av olika känslor relaterat till glädje, kärlek och tillgivenhet. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2018 som en del av Emoji 11.0.

Vad betyder 😻?

Vad betyder 😻 Används i huvudsak för att uttrycka att man verkligen älskar någon person, en sak eller en pryl - ofta på ett lite mer skämtsamt sätt än med den vanliga emojin.

Vad betyder 🙄?

Vad betyder 🙄 Används ofta för att uttrycka just "rullar med ögonen"-uttrycket, som att man suckar till och tänker - men åååh.. Tonen kan dock variera från att i många fall vara rent lekfull till att vara ordentligt sarkastisk eller för att uttrycka att man verkligen inte håller med om någonting.

Vad är rackartyg?

Rackartyg betyder ungefär detsamma som fuffens.

Vad är gult hjärta emoji?

  • Gult hjärta emoji. Det gula hjärtat sägs representera vänskap och glädje, används ofta för att symbolisera ungdom och styrka, solsken, sommar och vår. Kan även användas för att representera en slags nystart och renhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Vilken emoji härstammar från?

  • Svar: Denna emoji härstammar från shaka som är en handgest på Hawaii. Där betyder den ofta "ta det lugnt", "chilla" osv. Men den kan även användas för att härma en telefon genom att man använder handtecknet som en telefonlur.

Vad är en emoji på snedden?

  • Ett gult ansikte på snedden med ett X-formade ögon och jätteleende som skrattar så att tårarna rinner. Används framför allt för att uttrycka att någonting är vansinnigt roligt, den akronym som annars förknippas med denna emoji är ROFL (Rolling On the Floor Laughing). Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Relaterade inlägg: