Kan man lämna tillbaka kläder utan prislapp Gina?

Innehållsförteckning

Kan man lämna tillbaka kläder utan prislapp Gina?

Kan man lämna tillbaka kläder utan prislapp Gina?

Vi tillämpar 30 dagars ångerrätt som börjar gälla från det att du mottagit din beställning. Vi ber dig returnera varan till oss i bra skick. Du kan alltid göra en retur i någon av våra butiker. För att göra en retur i någon av våra butiker behöver du ha med dig varan du ska returnera samt ordernumret för beställningen.

Kan man beställa från Gina Tricot?

Vid beställning hos oss har vi som målsättning att du ska ha din order inom 1–3 vardagar. Du får alltid möjlighet till fri frakt om du shoppar för minst 400:- eller väljer att hämta din beställning i butik. Annars kostar frakten 39 kronor.

Hur lång leveranstid har Gina Tricot?

Vår målsättning är att du skall få leverans inom 1-3 arbetsdagar. Leveranstiden kan dock variera beroende på mängden beställningar som vi har att behandla samt omständigheter som Gina Tricot inte råder över, tex förseningar hos transportören.

Kan inte logga in på Gina Tricot?

Jag kan inte logga in. I det fall du varit inloggad tidigare, men då du inte finns med längre så misstänker vi att din profil var en sådan. Vi rekommenderar dig i så fall att registrera dig som medlem på nytt.

Kan man lämna tillbaka använda kläder?

Men det finns ingen lag som ger konsumenten rätt till öppet köp och/eller bytesrätt. Det är alltså frivilligt för dig att välja om du vill erbjuda konsumenter öppet köp och/eller bytesrätt. ... Konsumenten ska lämna tillbaka varan inom den angivna tiden och varan ska vara i samma skick som när den köptes.

Kan man lämna tillbaka kläder efter tvätt?

Enligt 26 § KKL har du rätt att få en ny, likadan tröja av butiken efter att du reklamerat. Förhoppningsvis håller den bättre i tvätten. Skulle det vara så att alla tröjor av den modell du har köpt är felaktiga kommer det ju inte i fråga att du ska få en ny, likadan tröja. Då kan du häva köpet enligt 29 §§ KKL.

Hur lång frakt?

Den normala leveranstiden för att skicka ett paket inrikes är normalt en arbetsdag med undantag för vissa orter som du kan se på PostNords hemsida. Inom EU är paketet normalt sett framme efter 2-5 vardagar efter inlämning. Utanför EU kan leveranstiderna variera mellan 4-8 vardagar.

Hur kontaktar man Gina Tricot?

Kontakta oss via mail på CustomerserviceSE@ginatricot.com eller chatt och beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt.

Relaterade inlägg: