Vad händer om man inte skickar in Delgivningskvitto Transportstyrelsen?

Innehållsförteckning

Vad händer om man inte skickar in Delgivningskvitto Transportstyrelsen?

Vad händer om man inte skickar in Delgivningskvitto Transportstyrelsen?

Om du inte bekräftar att beslutet har mottagits kan transportstyrelsen försöka få fram kontaktuppgifter om dig genom att t. ex. kontakta arbetsgivare, familj samt myndigheter. Om transportstyrelsen trots detta inte kan delge dig, kan de istället använda stämningsmannadelgivning.

Vad händer om kronofogden inte kan delge?

Om du inte bekräftar delgivningen kommer Kronofogden antagligen använda sig av s.k. stämningsmannadelgivning. Det innebär att en person, en delgivningsman, kommer att söka upp dig, antingen genom att komma hem till dig eller t. ex. till din arbetsplats för att delge dig (Delgivningslagen 32 §).

Hur länge blir man av med körkortet vid drograttfylla?

Vid drograttfylleri är spärrtiden vanligtvis minst 12 månader. Det gäller även om brottet inte har bedömts som grovt. Under spärrtiden får inget nytt körkort utfärdas. Den som dömts för rattfylleri eller grovt rattfylleri måste ansöka om ett nytt körkortstillstånd för att få tillbaka körkortet.

Vad händer om man inte öppnar för Kronofogden?

Förrättningsmannen får bryta låset till bostaden för att kunna komma in om inte innehavaren är hemma eller inte vill öppna dörren. ... Man har inte rätt att vägra hembesök, Kronofogden har alltid rätt att gå in i bostaden för att ta utmätningsbar egendom i besittning.

Relaterade inlägg: