Hur gör man när man rakar sig?

Innehållsförteckning

Hur gör man när man rakar sig?

Hur gör man när man rakar sig?

Strama upp huden med ena handen för att få rakhyveln att komma så nära skinnet som möjligt. För rakhyveln över huden i samma riktning som håren växer. Kör den inte hårt – det är de skarpa bladen som ska göra jobbet. Se till att du inte drar den flera gånger över samma yta, så minskar du irritationsmoment.

Hur ska jag raka mitt skägg?

Ta bort trimmerns längdguide. Raka sedan en rak linje på kinden, ungefär samma linje som ditt skägg växer naturligt, men detta gör linjen mer markant och framhäver ansiktsformen. Vissa vill ha skäggväxt på halsen för att dölja en eventuell dubbelhaka. Vill du inte det ska du raka bort skägget även på halsen.

Vad ska man använda när man rakar sig där nere?

Tips på hur du rakar underlivet på bästa sätt Det är värt de extra sekunderna! Om du har en vanlig rakhyvel bör du använda rakgel eller raklödder för att minska hudfriktionen. Eftersom Philips Ladyshave redan har en extra, skyddande kåpa går denna bra att använda för såväl torrakning som med raklödder i duschen.

Vad händer när man rakar sig?

Raka med små korta tag, tryck inte rakborsten mot huden utan låt dess tyngd göra jobbet. Raka i skäggets växtriktning, tänk på att olika delar av ditt ansikte har olika växtriktning på skägget. Skölj gärna av hyveln mellan varje drag för att skölja bort lödder och skäggstrån.

Hur gör man skägget rakt?

För att få rakt skägg kan det vara bra att trimma skägget regelbundet. Trimma eller ansa med en sax runt och på virveln du vill få bort. Att trimma regelbundet kan göra att skägget växer ihop sig på ett annat sätt och blir mer enhetligt så att du därmed blir av med virveln.

Relaterade inlägg: